pcplater
1 Kasım 2007 tarihinde eklendi
süper bir filim kaç kere izledim.gene aynı şekilde izlerim.ayri yetten insan küçükken okuduğu kitapları büyüyünce okuyunca değişik etkilenir.filimlerde de aynı öle..
sinemanın sadece sanat olması gerektiğine inanıyorsanız direk geçiniz filmi.ama sinemanın bazen eğlence ve seyir zevki olabileceğine inanıyprsanız tam seyirlik. güzel kızlar, egzotik ortamlar, bol aksiyon, bol efekt ve dövüş sanatlarının bolca sergilendiği konusunu umursamadığınız ama sizi eğlendiren dinlendiren bir film. 7/10
İlk olarak belirtmek istedigim filmi begenmedim.10/6Film de dikkatimi çeken saçma bir sahne vardı ve buna bayağı güldüm bahsettigim sahnede genç bir adam elindeki mini fotoğraf makinasıyla bazı kağıtların fotoğrafını çekiyordu sanırım havuz kenarı yada deniz kıyısı gibi bir yerdeydi, neyse asıl önemli olan adamın elinde ki fotoğraf makinası olarak gösterilen şeyin aslında benimde kullanmakta olduğum Sony NW-E505 model MP3 player olması... :) :)
filmi izlerken sanki mortal combattan sinlenmişler gibi geldi ki kesin öle ama bu bi şeyi değiştirmez.yani can sıkıntısında vakit geçirmek için ideal film.filmde ilgi çekici olsun diye kızları daha ön plana çıkarmışlar.o olmamış.
filmin daha ilk saniyesinde başlayan aksiyon son ana kadar devam ediyor.seyirciyi sıkmayan hoş bir film.holly valance için ayrı bir parantez açmak lazım.çok güzel bu kız.oyunculuğuda çok güzeldi.
başlangıç süper.izlerkende zevk veren ve sıkmayan bir film.ama şu sonlar beni çileden çıkarıyor.acaba ne olacak sonunda...yani o kadar askere karşı ne yapacaklar?hadi diyelim yendiler, sonra oradamı yaşayacaklar?ya yenemezlerse o zaman ne olacak?
bence çok hoş bi film-gerçekten de denildiği gibi charlie nin melekleri benzeri bi yapım olmuş-sanırım bu biraz da benim bayanların dövüştüğü filmleri sevmemden kaynaklanıyo...sonuç olarak bence izlemeye değer...