Ölü ya da Diri
3,1

solid-snake37
solid-snake37

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
sırf güzel kadınlarla ilgi çekmeye çalışan ve adeta ben bomboş bir filmim diye bağıran bir filmdi.
jackalyus
jackalyus

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Vakit Kaybı...
pcplater
pcplater

1 Kasım 2007 tarihinde eklendi
süper bir filim kaç kere izledim.gene aynı şekilde izlerim.ayri yetten insan küçükken okuduğu kitapları büyüyünce okuyunca değişik etkilenir.filimlerde de aynı öle..
oguzcan-aytemiz
oguzcan-aytemiz

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence film oldukça başarılıydı. herşeyden önce ben filmi izlerken sıkılmadım, sonu her ne kadar belli de olsa film bence eğlenmeli. dediğim gibi film sıkıcı değil. Genel konusu klasik de olsa espriler, oyuncular süper ve tabi ki aksiyon dorukta! :) holly valance zaten kendi başına ayrı bi olay :)
kodinxxx
kodinxxx

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
devon aoki suç şehri filminde milleti biçen hatun kendisine o sahnelerden dolayı sonsuz bir saygı duyuyoruz sin city deki performansı gördüğümde hatırı sayılır bir vay be çekmiştim bence geleceğin ikonlarından olacak ama ne ikonu olur bilemem filme gelince rüya fabrikasından şu gün şu saatte çıkmış taze bir ekmek bir ekmeğin ömrü ne kadarsa bu filminde o kadar evde izlediğime iyi etmişim
mamba720
mamba720

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence harila bir film efektler super oradaki en güzel rolü holly valance çok güzel bir kız dövüşmeside harika tutkusu olacağınız bir film.
rock-dream86
rock-dream86

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence bu filme para veripte sakın gitmeyin çünkü filmde hiç kan yok dikkat edin anlarsınız ama yinde ben kızları beğendim diyorsanız gidin:D
qolaqoliq90
qolaqoliq90

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence çok hoş bi film-gerçekten de denildiği gibi charlie nin melekleri benzeri bi yapım olmuş-sanırım bu biraz da benim bayanların dövüştüğü filmleri sevmemden kaynaklanıyo...sonuç olarak bence izlemeye değer...
nesimoral
nesimoral

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bence çook güzel bir film idi dövüş sahneleri yanı sıra komedide ön planda.Ayrıca bu oyunu oynarken çook egleniyordum.. filminde de aynı egelnceyi yakaladım.Sizede bu filimi öneririm...
byuzdemir
byuzdemir

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence film çooooooooooook güsel benim çok hoşuma gitti biz bu filmi 3 arkadaş izledik ve çoook beğendik sanki film tam bizi anlatıyor gibi geldi bize ve bu filmi izledikten sonra aramıza 4. arkadaş aramaya başladığımızı söyleyebilirimm
walla bilmem diğerleri ne der ama benim çok hoşuma gitti