rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
önceki yorumlara katılıyorum.büyük bir prodüksiyon olduğu belli,mortensen harika bir iş yapmış,(eastern promisesta rus kılığına girmişti burada da ispanyol olarak görüyoruz kendisini),ancak gerçekten de bu çok uzun süren filmin bazı yerlerinde sıkılıyorsunuz,çok çarpıcı ve sürükleyici bir hikaye yok,daha iyi bir film beklerdim,güzel bir dönem filmi ancak çok da kayda değer değil.izlenmese de olur.
Film kendisini izlettiriyor, ama gerçektende sıkıcı nitelikte, diyebilirim. Sadece Viggo Mortensen için izlenebilecek bir film...ayrıca bilmiyenler için yazıyorum.. bu film İspanyol yapımı olup İspanya tarihinin en büyük bütçeli ve en başarılı filmidir.
17.yüzyılın yaşam koşul ve şartlarını çok güzel şekilde yansıtan bir film.öldürme sahneleri gerçekten çok etkileyici ve Vıggo Mortesenoyunculuk kalitesi filme ayrı bir kalite katmış.izlemeye değer bir film
Bende Viggo Mortensen olduğu için merak edip izleyenlerdenim. Ama çok zayıf bir senaryo var oldukça sıkıcı. Tamamen beklentilerimin altında çıktı diyebilirim. 10/3
Bu kadar güzel bir filme hala nasıl yorum yapılmamış hayret :)Viggo Mortensen yine muhteşem oynamış.dövüş sahneleri filmin geçtiği mekan ve kostümler gerçekten harika.Mutlaka izleyin zaten Viggonun olduğu bir film kaçmaz.
arkadaslar 10 numara film.sinema saheseri.siz diger yorumlara bakmayın.sıkıcı falan denmiş.onlar gitsin fast and furious gibi antin kuntin seyleri izlesinler.kesin izleyin 10 üzerinden 11.