sinkosen
5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
arkdaşlar, lütfen filmi değerlendirirken ciddi olun.. film zaten Kurt Cobain in son gününü anlatıyo.. atraksiyon filan mı bekliodunuz.. bence yönetmen çokk ii bi iş çıkarmış.. gerçek bi hayranıysanız bence izleyin derim.. yalnız bi kusur buldum. filmede kurt ü oynayan adam gitarı yalnış tutuodu.. Kurt solak.. nese yinede ii bi film..
bu kadar yoruma ve zengin bir işleyişe açık bir konu ancak bu kadar kötü işlenebilir ve bu kadar sıkıcı,azap verici bir film haline getirilebilirdi. ormandaki 10 dakikalık yürüyüşlerin sonucunda hiçbir şey olmayacaksa o yürüyüşlerin 2 değil de 10 dk olmasında hiçbir mantık göremiyorum. belki düz mantık yürütüyorum ama filmin anlattığı hiçbir şey göremedim,çekilmeseymiş de olurmuş. durağanlık o derece abartılmış ki resmen bir fiyaskoya dönüşmüş. gus van sant sonunda kendisi de dağılmış ve konu kontrolünden çıkmış, zaten toparlanamamış da. durum filmi olmasını göz önünde bulundurduğum zaman bile kesitin çok renksiz ve başarısız işlendiği gerçeği değişmiyor. bu filmin başyapıt olarak addedildiği eleştiriler okudum ve insanların ne gibi kriterler kullandıklarını gerçekten anlayamadım. bence last days tam bir başarısızlık abidesi.
slmlarrr ben tam bir kurt cobain hastasıyım fakat bu filmde bence kurt anlatılmamış.filmi büyük bir hevesle aldım ve seyretmek için doğru günü bekledim.ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım.ben sadece filmin sonunda kurt la bağdaştırabildim daha çok kurt şarkıları geçebilirdi filmde bence kötü bi yapıt olmuş.kurt cobain gibi bir insan daha güsel karelerde en güsel dönemleri ve son halleriyle ilgili bi kurgu olabilrdi.
Nirvana ve Kurt Cobain gençlik yıllarımın idolüydü. Heyecanla aldım filmi ama Michael Pitt in saçları haricinde hiçbirşeyi Kurt Cobain e benzemiyor. Oyuncu iyi ama film rezalet. Cobain in son günleri olduğunu anlamak imkansız, ne bir hikaye ne bir heyecan ne de sürükleyicilik var.. Filmden çok belgesele yada gizli kamera çekimlerine benziyor..
filmin konusu merak ediyodum ama bulamamıştım hiç bi yerden.geçenlerde birgünde okudum da öğrendim.bunalımlı bir rock star ı konu alıyormuş son günler.yani aslında tam olarak kurt cobain in hayatını konu alan bi film değil.. neyse umarım en kısa zamanda göstrime girer de merakımız diner.. bu arada gus van sant kurt cobain yaşarken ona bir filmde oynamasını teklif etmiş ama o reddetmiş.öldükten sonra da karısına kurt cobain in hayatını anlatan bir çekiceğini ve filmde kendisini oynamasını teklif etmiş.ve yine reddedilmiş.bilgilerinize..