echo20
23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bazıları saçma dese de ben beğendim.... çok heyecanlıydı ve bu sefer macera ve fantastik olaylar dışında duygu daha çok ön plandaydı. özellikle arkadaşlığa çok yer verilmişti. bu benim hoşuma gitti. ayrıca örümcekadam için her şeyin o kadar kolay olmadığı da anlatılıyordu. o bugüne kadar bütün savaşların üstesinden gelmişti fakat bu sefer başa çıkamadı. yani gerçeğe daha uygun.. hatta bence süper!! izleyin!!!
uzun süresine rağmen sıkılmadan izlenebilecek hoş, eğlenceli bir film olmuş. serinin en esprili ve en eğlenceli filmi diyebilirim. ama sadece bu. hikaye oldukça sorunlu, diyaloglar çok basit, karakterlerin birbirleriyle olan ilişkileri de aynı şekilde. --spoiler olabilir--- öncelikle fazla kötü adam olması konusuna katılmadan edemicem. sandman oldukça gereksiz olmuş, ha evet görsel açıdan doyuruyor bizi, beyazperdede kum adamı izlemek oldukça zevkli ama hikayenin iyice çorba olmasına büyük katkısı olmuş. aynı zamanda çizgi romanda yeşil cin tarafından öldürülmüş, peter ın m.j. den bile önceki sevgilisi olan gwen stacy nin hikayeye dahil edilmesi de gayet gereksiz olmuş, ki çizgi romanla film arasındaki tek ortak nokta isimlerinin aynı olması. venom un harcandığı düşünmüyorum, 4. filme zemin oluşturması için bir çaba harcanmış gibi bir izlenim uyandırdı bende. zaten öldüğünü de sanmıyorum. ama yine de sadece harry ve venom yeterdi diye düşünüyorum, böylece örümcek adam ın iç savaşına daha fazla odaklanabilirlerdi. ayrıca topher grace in edie brock tasvirini pek beğenmedim, senaryodan kaynaklanıyor olsa gerek. bu kadar laubali bir karakter değil, daha ciddi ve hiçbir şeyden nefret etmediği kadar örümcekten nefret eden birisini görmek isterdim. filmde bunu göremedim pek, yani "kız arkadaşımı çaldı (ki kız arkadaşı falan değil), peter ın ölmesini istiyorum" gibi bir monolog çok manasız olmuş. ayrıca örümcek adam ın symbiot tan kilisede kurtulması da ve edie brock un o sırada orda olması ve symbiot un ona bulaşması tamamen tesadüf eseriydi. symbiot un dünyaya gelişinden bahsetmek bile istemiyorum, bu kadar basit olacağını düşünmemiştim hiç. şüphesiz ki en güzel sahneler peter la harry nin dövüştükleri ve sonunda beraber savaştıkları sahnelerdi. ayrıca babasıyla karşılıklı aynada konuşması çizgi filmdekinin aynısıydı. bir örümcek adam hayranı olarak filmde böyle bir ayrıntı olması çok hoşuma gitti. her zamanki gibi amerikan bayrağı da eksik değildi, e zaten aksi beklenemezdi. genel olarak hikaye açısından ilk 2 filme göre zayıf kalıyor ama kesinlikle zevkle izlenecek bi film.
arkadaşlar daha dün gittim ama muhteşeşm bi filim hala etkisinde kaldım bi kere görsel efektler süper zaten bu filimin bütçesi 500milyon dolar konuda gerçekten sürükliyici ben herkese tavsiye ediyorum kesinlikle izleyin bu filmi fantastikl yada bilim kurgu filim sevmiyorum diyenler bile gitsin b enkce çünkü gerçekten çok kalite bir filim tekrar sölüyorum mutlaka gidin
arkadaşlar filme bazıları çok ağır eleştiriler yapmışlar film kötü değildi güzel bir filmdi ama sadece bekleneni veremiyordu hele o fragmanlardan sonra beklentilerimizi çok yüksek tuttuk herhalde ondan olsa gerek arkadaşlar aradığını bulamayınca başlamışlar eleştri yapmaya tabi eksik yanları yokmuydıu vardı ama bence izlenecek hoş bir film...
canım efsane çizgi roman ve çizgi dizi kahramanıız örümcek adamı aldılar yerin dibine soktular...başarısız bir giriş filmi örümcek adam 1 den sonra bebat ve örümcek adamı süpermen gibi gösteren bir ikinci filmden sonra orjinal seride suadamı kum adama çevirerek bize sunmaktalar venomu da göreceğimiz bu son filmde bakalım hangi saçmalıklara daha katlanacağız. örümcek adam gerçekten kötü bir kadronun elinde mahvoldu diyebilirim. örümcek adamı çelik adam süpermane çevirmeleri efsaneyi bitirdi görüşündeyim...
Harika,olağanüstü,muhteşem!Daha ne diyebilirim ki?Spider-Man 2'den bile daha iyi,daha eğlenceli.Macera,aksiyon,heyecan had safhada ama bir o kadar da duygusal.
Yeni karakterler süper ve oyuncular harika bir iş çıkarmışlar.Özellikle de Topher Grace,Thomas Haden Church ve James Franco.Franco'nun(Harry Osborne)rolü bu 3. filmde daha uzun ve gerçekten de müthiş oynamış.Tobey'i de unutmamak gerek,bu 3. filmde o da kendini aşmış.
Yer yer komik,yer yer duygusal tek kelimeyle müthiş bir super hero filmi,belki de en iyisi.Tekrar görmek için sabırsızlanıyorum.10/10
Ya film iyiydi hoştu ama aksiyondan çok romantizm ve komedi vardı. Bilemiyorum, bence ilk iki film bundan daha güzeldi. Birde bildiğim kadarıyla Venom ve Goblen Spiderman’da iki önemli karakter neden bu kadar kolay harcamışlarki? 10/7
şu kötü yorumları okuyorum da adamlar daha ne yapsınlar tamam kötü adamlar çok fazla bunu herkes söylüyor da serinin en güzel filmi diyede millet bağrınıo ki ayrıca öyle.bu arada filmin en güzel sahneleride sonları.hangi filmde heyecan we dram bu kadr iç içe??
Açık ara en iyi spiderman filmidir. Beğenmeyenler olmuş tercih meselesi ama bence gayet iyi. Bir çizgi roman fanı olmadığımdan venomun iyi yansıtılamaması benim için sorun oluşturmuyor.
uyudum resmen ya hatta çok merak eden küçük yeğenlerim bile uyudu resmen başlayış şekli çok saçmaydı bikere i love you örümcek başa ticareti koymuşlar zaten güldüm :P çok merak edilen venomu sona saklamışlar gereksiz yere uztmalar sıkıldım iyi olan tek şey efektleriydi