4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film mi dort gozle beklıyorum
beyler bu sitede yeniyim fragman izleyemiyorum izlemek icin ayrı bir program mı lazım yardım ltf!
18 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence bu film serisinin en iyisi olacak gibi kapalı gişe rekoru kırabilir ama karayi korsanları 3 le aynı anda cıkarsa işi biraz zor olacak
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle muhteşem. serininin en iyisi diyebilirim.efectlere diyecek yok.Herkese tavsiye ederim...
8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hani batman bir ara iyice sapıttı karnavala döndü ya.İşte spiderman de şu an onu yaşıyor.Derhal durmalı aynen batman begins gibi bir filmle adam gibi geri dönmeli derim ben.
1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Erman Kuzu diyorki:gircikten mikemmel ütesi bi filüm olmiş ama .. dandirik olmiş desem tipige itsem belanı virsem..bu filüm dandik olmus Len Kopekk..Sülukk.Yİter yaa yiterr Hıyar Baba diyorki:...gitme o zaman gerizeklaı...
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
şimdiye dek izlediğim en iyi görsel şölendi umarım devamı daha çok daha ii olarak gelir...
tek kelimeyle mütiş
9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Film tek kelimeyle muhteşem! Yönetmen Raimi'nin ellerine sağlık bu senaryo istense en az 2 filmde işlenebilirdi.Fakat tek filmde bu kadar kahraman görmek inanılmaz etkileyici! Bu arada Tobey Maguire'nin oyunculuğu çok iyiydi.Serinin en iyi oyunculuğunu sergilemiş. Herkese tavsiye ediyorum gidin görün.
31 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
evet vencede spider man denince venom akla gelio ilk ama sunu solemeliyim ki iki filmde cok vasattı bana göre.özellikle ikinci film tam bir faciaydı sıkıntıdan patladım umarım bu 3.film diger ikisine benzemez ve guzel olur
31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu defa örümcek adamın aynı zamanda kendisi ile de savaş vermesii büyük bi fark yaratmış bence ilk 2 filme göre...filmin yarısına kadar sıkılabilirsiniz ama film sonra coşuyor...çok hoştu bence izlenmesi gerek...örümcek adamın "iyi adam" karakterinin belli bir anda kaybolması filme hava katmışş ..örümcek adamı hiç böle görmediniz emin olun.bence serinin en güzeli bu son film tavsiye ederim
20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
fragmanını izledim çok güzel filmi çıkınca hemen sinamasına gidecem spidermanın oyunlarıda güzel örümcek adam 4 üte bekliyorum çekilirse çok mutlu olurum bi an vizyona gelmesini bekliyorum
24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
yani niye bu kadar abartırlar ki... izlemeyenler de filmi birşey sanacak.....
21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
filmin gösterime girmesine bir yıla yakın bir süre kalmasına rağmen speydi 3 ü iple çekiyorum bu filmin ilk ikisinden daha güzel olacağını düşünüyorum
5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Genel olarak başarılı, ancak karakterleri kolay harcamışlar gibi geldi bana ayrıca pete-mj ilişkisi de filmde çok fazla yer kaplıyor.

Venomu görmek güzel ama uzaylının gelişini çok basit yapmışlar. MJ'in eski nişanlısı astronot elemanın getirmesi gerekiyordu venomu. :)
1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
o kadarda iyi değil...
29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
örümcek-3 süperdi o kadar gururluyum kı bu filme gittigime en iyi örumcek filmiydi herkese tawsie ediom