directormya
1 değerlendirme
21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence örümcek adam serisinin en iyi filimi gerçektende yönetmeni kutlamak lazım kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim bence şuana kadar 2007 nin en iyi filimi (spartadan çok daha iyi) ama favorim her zaman depp in filimleri (karayip korsanları)
örümcek adamın hislerini nerde zavallı kahramanımıza tehlike yaklaşıyor ama önceki serilerde görmeye alışık olduğumuz örümcek sezgisinden eser yok çizgi romanlardan hatırladığımız kendi kendine konuşan manik defresif örümcek adam karekteri gidirek silinip yeni ve bambaşka bir karekter çıkıyor ortaya ve tesadüflere çok fazla yer verilmiş kum adamın oluşması tesadüf eseri o çukur orda ne arıyor mesala yada uzaydan inen siyah organizma neden iner inmez örümcek adama musallat oluyor son filmin doğrusu ilk iki filden iyi olduğuınu söyleyemiyecem
Kum adam,Venom ve örümceğin en iyi arkadaşı harry karakterlerin farklı olması filmi genelde serinin en iyi filmi olarak görülmesine yol açıyor.Güzel bir spider man filmi ancak en iyisi değil...
bu defa örümcek adamın aynı zamanda kendisi ile de savaş vermesii büyük bi fark yaratmış bence ilk 2 filme göre...filmin yarısına kadar sıkılabilirsiniz ama film sonra coşuyor...çok hoştu bence izlenmesi gerek...örümcek adamın "iyi adam" karakterinin belli bir anda kaybolması filme hava katmışş ..örümcek adamı hiç böle görmediniz emin olun.bence serinin en güzeli bu son film tavsiye ederim
8/10 Örümcekçik kendini buldu gibi artık :) Ders vermek için çok kasmışlar. kötülük eden kötülük bulur demek için saçmalamışlar biraz. bazı yerlerde hadi be siz de dedim içimden. ama örümcek adam tadı verdi diye bana. ikisi kızı kurtarırken alkışlamak geldi diğerlerinde olduğu gibi. heyecan yerinde. efekler zaten süper 10/10. uzayı karıştırmasalarmış iyi olacaktı ama artık oldu napalım. :) bi de bütün süper kahramanlar ny de toplandı ya hayret di mi :)
serinin diğer filmlerine göre biraz fazla romantizm katılmış ama ben sıkıcı diyen arkadaşlara katılmıyorum bence film akıcıydı ve gayet güzeldi. fantastik filmlere böyle denmesi çok saçma oluyo ama demeden duramayacağım kum adam fikri biraz saçma geldi bana yaaa(filmi izledikten sonra) :))) saygılarımla...
Serinin en renkli filmi.Daha fazla karakter,daha fazla aksiyon,yine kendisiyle yüzleşen bir sipider man,daha fazla mücadele daha zor bir yüzleşme basit olarak anlatılan asıl gerçeklerle örülü bir film.Bütün bunları bir araya getirince birinci ve ikinci filmden daha güçlü bir üslubu olmasada diğer iki filmden daha güzel bir final ve daha bol efektle serinin ilk iki filmininden biraz daha ağır basıyor.