4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Spider Man serileri arasında en kötüsü, en karmaşığı, en saçması diyebilirim. Boşuna yapılmış üç saatlik bir film, halbuki ilk iki bölümü çok beğenmiştim bana göre ikinci bölümden sonra devam edilmemeliydi Spider Man serilerine. Bu arada, Howard’a sarı saç yakışmamış Kızıl saçlı hali daha güzel.
4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arkadaslar acıkcası pekte sasırmadım.herseyı tadında bırakmak lazım.bazen tek fılm bazende ıkı.ama 3 oldumu o ıs olmuyo.senaryo bana cok zayıf geldı.starda ızledıgım cızgıfılm daha orjınaldı.ıkıncı fılmın uzerıne bu fılm hıc yakısmadı acıkcası.sam raımı bu kez olmadı.arkadaslar saglık olsun.ff2 nası olcak acaba :) ıronman batman2 hulk2...????
20 Mart 2005 tarihinde eklendi
x men harici bütün marvel comics uyarlamaları berbat .suçlu kaçıyor öbürü kovalıyor böyle konumu olur .tamamen klişeleşmiş bir şey .milleti de anlamıyorum aynı şeyi izleyip duruyor.
9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sinema salonunda Spider Man'in hıçkıra hıçkıra ağlaması herkesin dalga konusu oldu. Ayrıca al_yalcin üyesinin yazdığına katılıyorum. Spider Man'in en baş belası düşmanı Venom'du. Bu kadar kolay ölmemeliydi...
4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmin bi tek yaşasın amerika diye bitmediği kaldı spider man M.J yi kurtarmaya giderken niye amerikan bayrağının önenden geçer ....efekler tabiki oldukça iyi ama bir klasiği mahfediyorlar
25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ya bence ilk 2 film daha güzeldi 3. film o kadar degıl.sacmalıkları cok fazlaydı.yanı kötü bir film degıldı ama ilk 2 film kadar iyi değildi
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ya anlayamıyorum bu puanlar nasıl verilir ... tam bir hayal kırıklığı bu seri.. çizgi romandan uyarlama güzel film sadece hulk.. sin city. ve birazda x-man

örümcek adam 1 = 1
örümcek adam 2 = 2
örümcek adam 3 = 3 puan.. zorladım anca bu puanlar çıktı oda belki simetri olsun diye
10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İkinci bölüm daha güzeldi.Kötü karakterler çok yapmacık olmuş ,2. bölümde doktor ahtapot daha örjinal ve derinlemesine işlenmiş bir karakterdi.Hele örümcek adamın kötü olduğu kısımlar çok iğrençti.İyi gişe yaptı yinede, eğlencelik işte.
5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arkdaşlar görsel efectler için hiçbirşey diyemem süper bir film ama dün geldi ve dün izledim 1 ve 2 ile hiç alakası olmayan sonunda konunun çözümlenemediği ve örümcek adam gibi karizma ve akıllı diye bildiğimiz adamın neredeyse filmin her sahnesinde ağladığı vasat bir film olmuş. İnanamadım kendime ama gittiğime pişman oldum. Sevgilisiyle konuşuyo ağlıyo kum adamla konuşuyo ağlıyo ya olurmu böyle bişey ya. İlk fragmanlarında köprüye daha önce gönderilen uzay gemisi düşüyor ve o venom öyle bulaşıyordu.Şimdi gökten küçük bir taş düşüyor onun içinden çıkıyor. Tamamen vasat bir film olmuş 10/3
19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
spiderman 4 daha 2010 da çıkcakmış galiba
8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ya böle uçan kaçan fimler saçma yada biz yapınca saçma oluyor nedense:S
7 Haziran 2006 tarihinde eklendi
umarım ilk 2 filmden daha hareketli olur, özellikle 2. film kötüydü uyuyacaktım nerdeyse bence örümcek adam serisini güzel aktaramadılar, bi kere oyuncu hiç yakışmıyo çocuk gibi bi adam, halbuki wolverine oynayan hugh jackman gibi karizmatik biriisini bulmaları çok zor olmazdı bence, 2. filmde dr. ahtopot ta çok kötüydü, örümcek adam fanatiği olarak umarım 3. filmde karizmayı biraz geri kazanırlar
21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu filmin nasil cekidigini bilseydiniz yani cekilirken gorseydiniz.. derdiniz cizgifilm tbi guzel bir film olmus fakat bir film yaparken biraz gercekci yapilmali .. herifin suratinda o yuvarlak bombadan patliyor bisey olmuyor fakat kum adamda patladiginda paramparca oluyor dikatl izlerseniz cok mantiksiz olaylar var filmde..gurultu patirti coktu ayrica hep karanlik hep karanlik cekmisler............bedavya bilgisayarda yapip koymuslar..
5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çççç... ne denir ki şimdi kaç yıldır bekliyoz bu mu yani güzel ama beklentilerimizin çok asagısında çok az alsıyon var duygusal tarafı çok artırılmış olmamıs ama güzel sahneler de var
20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film güzeldi ama tam beklediğim gibi çıkmadı. bence serinin en iyi filmi 2.siydi.