4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin en güzel filmi olmuş.İlk film hiç güzel değildi.İkincisi idare ederdi.Bu film ise diğerlerinin içinde en iyi olanı.İzlettiriyo kendini.Ama biraz fazla uzun olmuş.İzleyebilirsiniz.Efektler çok güzel!
26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
örümcek adamın diğer iki filmde görmeye alıştrıgımız tek düşman olayını bu filmde yıkmışlar az geldi heralde 1 değil 2 değil 3 ...insaf yani tabi o da bu gelişim karşısında şaşırıyo ya 1. si gibi olmasa da bu film güzeldi ben galiba 2 yi fazla sevememiştim ama örümcek adam yine de her bölümde süprizlerle dolu iyi iyi devamm...
7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bazı arkadaslar fılmde cok tesaduf oldugundan yakınmıslar;sunu unutmamak gerekıyor bu fılm bır cızgı romandan uyarlaması.......ben tum cekılenlerı begendım 2 yı ozellıkle
13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin efektleri harika.ama konusu çok kötü.tabi oyuncular hakkını yememek lazım güzel oynamışlaar..
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ilk başta acayip bilg. efekti kullanmışlar ve saçmalamışlar osbornla karşılaştıklarında film sonradan biraz toparlamış sıkıcı değildi izlenmeye değer ama Spider-man 1 içlerinden en iyisi buna puan verdim 7/10
27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Örümcek adam biri ve ikiyi izledim çok eğlenceli, güzel bir film ama 4 mayıs 2007 de beyazperde de göreceğimiz örümcek adam üç daha fazla ses getireceğini umuyorum biran önce yayımlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Fazla değişiklik yok.Spiderman yine spiderman
10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
belkide serideki en iyi malzemeye sahip bölümdü ama kesinlikle en kötüsü oldu ve açıkçası yazık oldu.
Sam raiminin hikayeyi neden bu kadar raslantısal oluşturduğunu anlamak imkansız symbiotun bulaşması, daha sonra edie ye bulaşması hepsi yanlış ve çok raslantısal. bu sefer olmamış yazık oldu.
10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmden daha yeni geldim, etkisindeyim. Belki biraz orjinal hikayeden sapılmış belki Venom’a biraz az yer verilmiş belki Peter’ın içindeki kötülük gündelik hayatını Örümcek Adam’ı değiştirdiğinden daha çok değiştirmiş. Bunları ve amerika bayrağını kabul ediyorum. Çizgi filmi hikayeyi bilmiyor olsaydım bu filme şu an tapıyor olurdum. Gidilmesi ve kesinlikle görülmesi gereken bir film. İyilik ve kötülük, kibir ve dayanışma üzerine ders veren bir kahraman filmi ve sıradan bir insan filmi, yani kahramanında mükemmel olmadığını ve kötünün de tam kötü olmadığını anlatan, siyahı ve beyazı basitçe göstermek yerine bizi grinin tonlarında dolaştıran hem güldüren hem ağlatan müthiş bir film. Her ne kadar müthiş kelimesini gazete tanıtımlarında çok sık görmüş olmamdan dolayı pek sevmesemde bu film için doğru kelime bence. Tekrar ediyorum kesinlikle gidin.
15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sinemada kim ne derse desin fantastik konuların filmlerin yeri ayrıdır.iyi olsun kötü olsun.konusu anlamsız olsun.ohaa artık dedirtecek kadar olsun.tıraş olsun.ne olursa olsun fantastik filmler olacak.örümcek adam 1 ve 2 bu fantastik sinema zevkini yaşadığımız iyi filmler arasındaydı.(başka yok nerdeyse) ama örümcek adam 3 bir kaç sahnesi hariç tamamen duvara toslamış.birincisi ve ikincisinin aynısı olmakla beraber kum adam dışında birşey katmamışlar.dizi filmlere benzediklerinin kendileride farkında fakat bu 4. çekilirse aynı gişeyi yaparlarmı bilemem.film yorum yapmaya değmeyecek kadar kötüydü.izleyen izlesin bana hak vereceksiniz.
18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İlk iki filmin yanında kıyaslamak biraz yanlış olur aslında bu devam filmini. İlk filmlerin aksine içerik olarak kendini bulamamış konular ve olaylar üzerinden yüzeysel geçen 3. film seyirciye içerik açısından pekfazla birşeyler veremesede görsel efekt kullanımı ve aksiyon sahnelerinin başarılı tasarımı sayesinde paçayı kurtarmaya çalışmış gibi.
16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel olmuş peter kimliğini arıyo güzeldi
ben severek izledim herkese tavsiye ederim:-)
28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
güzeldi fakat bazı yerleri çok sıktı beni
7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Film gerçektende muhteşem çıktı.
5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmi ilk gününde izledim..Filmin dünya çapında en pahalı film olduğunu duymuştum.. Pek öyle gözükmüyor gibi.. Film uzun ve güzel.. Zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum..Tabi Türkçe düblajlı olsaydı ekstra puan alırdı benden..10 üzerinden 7,5 diyorum.. Türkçe olsaydı eğer 8 derdim :)