Örümcek Adam 3
4,2

mr-fantastic22
mr-fantastic22

16 Mart 2009 tarihinde eklendi
bi şeyi farkettinizmi üç bölümdede örümcek adamın sevgilisi kaçırılıyo üç bölümdede örümcek adam sağ sağlım kurtarıyo...yazık örümcek adamıda aşk adamı yaptılar.
lewiss-2
lewiss-2

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
venomu harcamışlar kumadamın yanında çıragı gibi kalmış yazık ayrıca filmde örümcek adam venomdan gayet memnundu
fenerlikenan76
fenerlikenan76

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
1. ve 2.filmler bundan kat kat daha iyiydi.filmin konusunu macera yerine aşk yapsaydılar bundan daha iyi olurdu.filmde 3 tane aksiyon sahnesi var gerisi aşk .
basaralemdar
basaralemdar

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence önceki filmlere göre düşük bi performans sergiliyor film. venom u bile bir filmde yokedebiliyorsa bu kadar basit sadece ismine bakılır.
ozdennumann
ozdennumann

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
açıkcası daha çok heyecan ve aksiyon beklerken, spider man'ın halk kahramanı 'spidey' olarak lanse edilmesi ve özellikle de amerikan bayrağının çok vurgulanması hoşuma gitmedi...film daha çok aile içi ilişkiler ve kız arkadaşı ile ilgili sorunları vurguladığından dolayı bir ara bunaldım...
dcozturk
dcozturk

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bol aksiyon, bol simbiyot ve venomlu bir film izlemek için gittim, ama ilk yarı tam anlamıyla romantik komediydi. Restoran sahnesi, peter'ın sokakta dansı. Filmden keyif aldım, ama ne bileyim tam olmamış. Bu arada peter'ın simboyotlu hali heroesdaki peter petrelliyle aynı=)