i-just-wanna-live
4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle serinin en iyi filmi olmuş diyorum. Bu filmde aradığınız herşey var. Örümcek adamın en önemli düşmanları, aşkı, kendini sorgulaması hepsi bu filmde toplanmış. Sam Raimi 300 milyon dolarlık bütçesiyle inanılmaz bir filme imzasını atmış. Benim en az beğendiğim 2. filmin ardından çok sevindirici bir film oldu. Mizah duygusunun da her zamankinden daha fazla ama ölçülü olduğu bir film. Venom’u ile Sandman’i ile kısacası herşeyiyle en iyisi olan bu filmi kesinlikle kaçırmamanızı söylüyorum. Ayrıca filmin müziklerine imzasını atan Danny Elfman da gene harikalar yaratmaktan başka birşey yapmamış.
Dolu dolu bir film olmuş. Görsel efektler gözlerimize bayram ettirdi. Ama biraz uzun bir film olmuş ve bazı sahneleri gereğinden uzun ve sıkıcı. Yine de keyifle izlenebilecek bir yapım. 8/10
örümcek adam serisi çok daha iyi çekilebilirdi, baştan sona 3. sınıf bir film gibi. beklentilerin gene altında. ortalık aksiyon adına belli belirsiz hoplama zıplamayla dolu. gerisi zaten sırf geyik.
Fantastik filmleri severim ama, gerçek dünya ile fantastik ögelerin kaynasmasi, her zaman beklenen etkiyi vermiyor. Özel efektler ve görsellik açisindan gayet iyi, ancak düsmanlarinin mutasyona ugramis kisiler degil de, gerçek hayatin içinden kisiler olmasini tercih ederdim. Serinin devaminda, çocuk-gençlik filmi havasindan, biraz daha bilimkurgu havasina yönelmesinde fayda var bence.
Killboy99 azcık düşünerek konuş ya.Biz filmi beğenip beğenmiyeceğimize burdaki puana bakarak mi karar verecez ?Puanı yüksekse filmi beğenmek zorundayız yani?!!
Sony'nin yaptığı resmi açıklamaya göre Spider-Man 4,5 ve 6da çekilecek,ama büyük ihtimalle bu ikinci üçlemede ilkinde olan oyuncuların hatta yönetmen Raimi'nin bile olması muhtemel gözükmüyor,bu noktadan bakınca üçüncü filmin onların vedası olduğunu ve serinin en iyisi olacağını söyleyebiliriz sanırım,bana kalırsa tadında bırakılmalı ve yeni bir Batman faciası yaşanmamalı(3. ve 4. filmlerden söz ediyorum,yoksa Batman bomba gibi döndü orası ayrı)u yüzden filmden ciddi beklentilerim var,umarım bunları boşa çıkarmaz.Saygılar.
fırat sezer bence 2. film gayet iyiydi ve tobey maguire da alfred molina da çok çok iiydi.3.filmin(kostüm dışında)ii olucaanı biliorum ve merakla bekliyorum...