4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle serinin en iyi filmi olmuş diyorum. Bu filmde aradığınız herşey var. Örümcek adamın en önemli düşmanları, aşkı, kendini sorgulaması hepsi bu filmde toplanmış. Sam Raimi 300 milyon dolarlık bütçesiyle inanılmaz bir filme imzasını atmış. Benim en az beğendiğim 2. filmin ardından çok sevindirici bir film oldu. Mizah duygusunun da her zamankinden daha fazla ama ölçülü olduğu bir film. Venom’u ile Sandman’i ile kısacası herşeyiyle en iyisi olan bu filmi kesinlikle kaçırmamanızı söylüyorum. Ayrıca filmin müziklerine imzasını atan Danny Elfman da gene harikalar yaratmaktan başka birşey yapmamış.
11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Fena sayılmaz. Sıkmayan ve heyecanın yüksek olduğu bir fantastik film. Oyunculuk süper.
10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar hasılat ikinci filmin hatırına... Çok kötü diyemesem de hayalkırıklığı da olmadı değil
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Fazla değişiklik yok.Spiderman yine spiderman
3 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
tabi ki seriyi tamamlamak için izleyeceğiz ama diğer iki filmin gölgesinde ayrıca peter parker a kötü olmak hiç yakışmamış
29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
konunun vasati olması rağmen efektleriyle izlenebilir kategorisinde yer alıyor 6/10
25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Seri filmi için uygun bir konusu var örümcek adamın,devam filmlerinin gelmesi şaşırtıcı olmaz.10/7
18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Dolu dolu bir film olmuş. Görsel efektler gözlerimize bayram ettirdi. Ama biraz uzun bir film olmuş ve bazı sahneleri gereğinden uzun ve sıkıcı. Yine de keyifle izlenebilecek bir yapım. 8/10
10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
örümcek adam serisi çok daha iyi çekilebilirdi, baştan sona 3. sınıf bir film gibi. beklentilerin gene altında. ortalık aksiyon adına belli belirsiz hoplama zıplamayla dolu. gerisi zaten sırf geyik.
23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Fantastik filmleri severim ama, gerçek dünya ile fantastik ögelerin kaynasmasi, her zaman beklenen etkiyi vermiyor. Özel efektler ve görsellik açisindan gayet iyi, ancak düsmanlarinin mutasyona ugramis kisiler degil de, gerçek hayatin içinden kisiler olmasini tercih ederdim. Serinin devaminda, çocuk-gençlik filmi havasindan, biraz daha bilimkurgu havasina yönelmesinde fayda var bence.
5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Serinin en zayıf filmi
5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
serinin güzel bir devamı olmuş...
14 Mart 2009 tarihinde eklendi
Killboy99 azcık düşünerek konuş ya.Biz filmi beğenip beğenmiyeceğimize burdaki puana bakarak mi karar verecez ?Puanı yüksekse filmi beğenmek zorundayız yani?!!
23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Sony'nin yaptığı resmi açıklamaya göre Spider-Man 4,5 ve 6da çekilecek,ama büyük ihtimalle bu ikinci üçlemede ilkinde olan oyuncuların hatta yönetmen Raimi'nin bile olması muhtemel gözükmüyor,bu noktadan bakınca üçüncü filmin onların vedası olduğunu ve serinin en iyisi olacağını söyleyebiliriz sanırım,bana kalırsa tadında bırakılmalı ve yeni bir Batman faciası yaşanmamalı(3. ve 4. filmlerden söz ediyorum,yoksa Batman bomba gibi döndü orası ayrı)u yüzden filmden ciddi beklentilerim var,umarım bunları boşa çıkarmaz.Saygılar.
14 Haziran 2006 tarihinde eklendi
fırat sezer bence 2. film gayet iyiydi ve tobey maguire da alfred molina da çok çok iiydi.3.filmin(kostüm dışında)ii olucaanı biliorum ve merakla bekliyorum...