Örümcek Adam 3
4,2

james-stone
james-stone

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence film insanlarin elindeki gucun sonuclarini gostermsi acisinda guzel ve gorsel efektler acisindan da iyi!!fakat filmde bence elle tutulacak pek kayda deger bir sey yok!seyirciyi pek tatmin etmiyor!ve filmin 2 saatten fazla uzun olmasida ayrica bir sikicilk katiyor cogu zaman!!
amdgs
amdgs

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
yaa ben film'i çok merak ediodum.çizgi filmlerini izleyerek büyüdüm ve hatta yeni jenerasyon çizgi filmlerini bile izliyorum çok severim spiderman'ı.ama 3 filmin diğer ilk 2si gibi olmadığını gördüm.bölee bi türdeki bi filmde olmayak derecede çok romantizm vardı.çok uzun tutmuşlar ve bu biyerden sonra sıkıcı oldu.filmin ne kurgusuna ne görüntüsüne nede oyuncu performansına diyebileceğim bişi yok gerçekten ii ama bu romantizm olayı beni biraz sıktı açıkçası...o yüzden -puanların hepsi romantizmin olması gerekenden fazla tutulmasından gelio..yinede izlemenizi acayip tavsiye ediyorum ;)
yasinyolal-60
yasinyolal-60

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ya film duygusallığa kaçmış biraz ama bence onun dışında çok hoş bu filmin hakkı %68 iyimser olacak kadarda kötü değil bence
rhan06
rhan06