4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Hiç güzel değildi.İzlediğime pişman oldum diyebilirim.Ama Spider-Man 1 ve 2 çok güzeldi.
19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
spiderman 4 daha 2010 da çıkcakmış galiba
19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
tamamen gereksiz bir film.
Sandman spidermanin birincil rakibi olmamistir asla.dahasi o rüyalara girebilen cinsten mistik bi karakterdir.
orumcek adamin en karakterli en güclü rakibi bastan sona Venom olmustur.hatta devaminda Symbiot-carnage ile birlikte orumcek adami öldürmektedirler falan.
en önemli düsmanın yaklasik 7 dakikada ölmesi şaka gibi.dahasi topher graceden eddie brooke olursa bendende hun imparatoru Attila olabilir mesela :)

benden 1-10 oda örümcegin hatrina.yoksa 0
11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
beklediğimin çok altında.en kötü spider-man filmi.1'incisinde sinemada izlediğimde koltuğuma çivilenmiştim.keza ikincisindede öyle ama üçüncüsü öyle olmadı.çok fazla karakter sığdırmaya çalışmışlar..
26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Herkes Spiderman hayranı olduğundan ve bu bölümün iyi/kötü olduğundan bahsetmiş. Ben Spiderman i çizgi romanlarından ve çizgi filmlerinden tanıyan biri olarak şunu söyleyebilirim ki: Eğer Spiderman çizgi romanı okumuş olsaydınız yada en azından bi tane çizgi filmizi izleseydiniz, Hergüm Sam Raimi ye beddua ederdiniz. Örümcek Adam filmleri bir "Film" olarak bakıldığında güzel olabilirler ancak bir çizgi roman uyarlaması olarak bakıldığında kesinlikle Fantastic 4 lü den bile çok daha kötü durumdadır. Bir düşünün; çizgi roman uyarlaması yapmaya karar veriyosunuz ve kahramanın kişiliğini bambaşka bi şekilde filme aktarıyosunuz. Hatta nerdeyse aksi şekilde. Yada örümcek hisleri diye bi gücü oluyo bu karakterin ve tehlikeleri önceden hissedebiliyo ama filmde her 4 yumruktan 3 ü suratında patlıyo. 2. filmdeki tren durdurma sahnesiyse tam bi saçmalıktı. Örümcek adam o kadar güçlü olsa Superman e rakip olurdu -ki zaten değildir ve tren falan durduramaz. Yani en azından o şekilde durduramaz, yoksa filmin aksine inanılmaz zekidir ve mutlaka bi yolunu bulur. Mary Jane i çok sever ama asla peşinde sulu gözlerle dolaşmaz, söylemesi gerekenleri söyler asla karşındakine boş bakışlarla mırın kırın etmez. Siz hala "Spiderman fanıyım, filmler aynı çizgi roman gibi, çok sevdim çok beğendim...vs" diyosanız bi daha düşünün derim.
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ya anlayamıyorum bu puanlar nasıl verilir ... tam bir hayal kırıklığı bu seri.. çizgi romandan uyarlama güzel film sadece hulk.. sin city. ve birazda x-man

örümcek adam 1 = 1
örümcek adam 2 = 2
örümcek adam 3 = 3 puan.. zorladım anca bu puanlar çıktı oda belki simetri olsun diye
20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence film diğer seriler kadar iyi değil becerememişler izlediğime pişman oldum bile diyebilirim
11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten suyu çıktı çünkü bana sırada n bir film gibi geldi 1 ile 2 inci bölümleri bana bıraz zevk vermişti..
25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ya bence ilk 2 film daha güzeldi 3. film o kadar degıl.sacmalıkları cok fazlaydı.yanı kötü bir film degıldı ama ilk 2 film kadar iyi değildi
19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
beklediğim gibi değildi izlerken çok sıkıldım
1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
o kadarda iyi değil...
1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bitse de gitsek dedirten film..Spider man ın ayakkabısına kum dolunca sinemada bir kişi "kunduruma kum doldu" türküsünü söylemeye başladı. Filmin tek eğlenceli yeriydi..
30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok sıkıcı bi film pişman oldum izlediğime :(
27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin en kötü ve en sıkıcı filmiydi. Esnemekten filmi seyredemedim.
24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
yani niye bu kadar abartırlar ki... izlemeyenler de filmi birşey sanacak.....