Vasat... Üzülerek söylüyorum ama gerçek bu... Izlemesem daha mutlu olurdum herhalde... Hiç böyle bi yapim olabileceğini tahmin etmezdim.. Ben hiç ama hiç beğenmedim.. Yani tamamen zaman kaybı.. Yinede değişik deneyim oldu :/
spiderman için aslında yazılacak hiç bişey göremiyorum aşk filmindn öteye gitmeyen parkır ve meri bi türlü evelenmem inatları yani berbat bir film olmuş yönetmenin elinde harika bir konu var sagolsun senaristler filmi berbat etmek için elinden geleni yapmışlar bu film için sinemaya gi,denlee üzülüyorum verilen paraya yazık aşk filmen öteye gitmeyen vasat bir film
Film gercekten bende hayal kırıklığı yarattı. Hiç beklediğim kadar aksiyon vs. olmadı Ne varsa sadece fragmanında var filmde artı bişey yok Fragmanı izlemek yetermiş boşuna 2 buçuk saatim gitti
bence film tam bir fiyasko. bir aksiyon yada malvel uyarlamasına değilde romantik drama olarak adlandırılabilecek türde bir filme gittiğimi sandım. ben ve birlikte filme gittiğim spiderman fanatiği 4 arkadaşım filmin ilk yarısı gelmeden sinemada uyuklamaya başladık. filmin son 10 dk sine kadarki actiona kadar inanın ne zaman bitecek diye bekledik. filmdeki mantık hatalarını sırlamak ise sayfalar sürer, zaten konudaki karakterlerde kesinlikle cizgi romanla uyuşmuyor. ama en büyük saçmalık, ilk iki filmdede olan örümcek hislerinin (ve örümcek adamın en belirgin özelliğidir) bu filmdeki örümcek adamda olmamasıdır....
bu kadar güzel bir öyküsü olan , çizgi filmleriyle , 1. ve 2. filmiyle , çizgi romanlarıyla bizi kendine hayran bırakan bir filmin nasıl bu kadar hayal kırıklığı yarattığını anlamaya çalışıyorum. Çocukların bile gülmeyeceği esprilerle filmi basitleştirmişler. Gayet sıradan repliklerle izlenmez hale getirmişler. Yazık olmuş açıkçası...
Ne umdum ne buldum... Ekşın bekliyoduk biz kardeş sonuçta örümcek adam bu :) Fakat adamlar gayet "slow" bir film yapmışlar. Aşk olayını fazlaca abartıp baymışlar. Filmin sonunda da "ne olursa olsun arkadaşız biz kankaa canımı yee" olayıyla bitirmişler.
Örümcek adamın düşmanları çok zayıf karakterler. Garibanların ekranda göründüğü sahneler bile sayılı diyecem neredeyse.
Hasılı kelam ekşın yok filmde yada en azından benim beklediğim kadar... Film sonunda keşke bunun yerine bir aşk filmine gitseydimde en azından etkilenip iki damla düşürseydim demedim değil hani :))
belkide serideki en iyi malzemeye sahip bölümdü ama kesinlikle en kötüsü oldu ve açıkçası yazık oldu. Sam raiminin hikayeyi neden bu kadar raslantısal oluşturduğunu anlamak imkansız symbiotun bulaşması, daha sonra edie ye bulaşması hepsi yanlış ve çok raslantısal. bu sefer olmamış yazık oldu.
çizgi romandan öteye gidememiş serinin en kötü filmi,tamamı bilgisayar ortamında çekilmiş orta sınıf amerikan filmi ,10 üzerinden hakkettiği yıldızlı 1
bu nedir yaa çok sıkıldım filmde bu kadar berbat bir film beklemezdim . Ghost rider ve s.m hayal kırıklıgı oldu bu sene . Valla karayipi dört gözle bekliyorum . Çok yapmacık bir filmdi , diyaloglarr inandırıcı değil sacma sapan bir film yapmıs sam raimi bir arkadas demişti keske james cameron cekseydi keske o cekseydi bu kadar kötü bir film yapmayacagından emin olabilirdik hiç olmazsa.