yaa arkadşlar ben herkezin derdini biliorum herkez film çıkmadan önce bütün videolarını izledi harry le savaşı kızı binadan kurtarması kum adamla savaşı halbuki ben harryle savaşını ilk izlediğimde olamaz dedim mükemmel dedim film harika olcak dedim herkez gibi merak ettiğim için film vizyona girmeden verilen bütün videolarını izleimştim ve bu filmi izlemek için can atıodum çümkü bu videoları izledikten sonra bu filmin harikalığını hiç bişi bozamaz diodum ve sinemasına gittim boş boş baktım ki o kadar güzel sahneler yani eğer film vizyona girmeden önce bize sadece ilk fragmanını gösterselerdi bence herkez harika yorumlar yazardı 10/9 un üstü olurdu ben filmi evde bi kez daha seyrettim ve çok ii bi film olduğunu gördüm yani benden herkeze tavsiye çok meraklı olmayın
Vasat... Üzülerek söylüyorum ama gerçek bu... Izlemesem daha mutlu olurdum herhalde... Hiç böyle bi yapim olabileceğini tahmin etmezdim.. Ben hiç ama hiç beğenmedim.. Yani tamamen zaman kaybı.. Yinede değişik deneyim oldu :/
serinin diğer filmlerine göre biraz fazla romantizm katılmış ama ben sıkıcı diyen arkadaşlara katılmıyorum bence film akıcıydı ve gayet güzeldi. fantastik filmlere böyle denmesi çok saçma oluyo ama demeden duramayacağım kum adam fikri biraz saçma geldi bana yaaa(filmi izledikten sonra) :))) saygılarımla...
sadece sunu söylemek istiyorum.film es geçilmiş.ancak film yinede izlenmeye değer.ayrıce örümcek adam 4 filminden aldığım haberlere göre lizard,mysterio,sandman,carnage,scorpion gibi kahramanlar örümcek adam 4 te yerlerini alıcaklar.şunu söylemek isterimki örümmcek adam 4 serinin en güzel filmi olacaktır.bundan eminim.bir örümcek adam hayranı olarak dördüncü bölümü dört gözle bekliyorum.ayrıca örümcek adam 3 bence mükemmel olmuş.
1. ve 2.filmler bundan kat kat daha iyiydi.filmin konusunu macera yerine aşk yapsaydılar bundan daha iyi olurdu.filmde 3 tane aksiyon sahnesi var gerisi aşk .
hiç ama hiç olmamış. serinin 1 ve 2.'sini keyifle izlediğim halde bunu hiç beğenmedim. sıkıyor. kendine çekemiyor film. aksiyon sahneleri bir anda bitiyor tam kendinizi odaklamışken. duygusallığı ön plana çıkarmaya çalışmışlar ama onuda yapamamışlar. 1 ve 2'yi izleyenler zaten kaçırmayacaklar bu filmi asla tat alamazlar onu söyleyeyim. çok üzüldüm :(
uyudum resmen ya hatta çok merak eden küçük yeğenlerim bile uyudu resmen başlayış şekli çok saçmaydı bikere i love you örümcek başa ticareti koymuşlar zaten güldüm :P çok merak edilen venomu sona saklamışlar gereksiz yere uztmalar sıkıldım iyi olan tek şey efektleriydi
arkadaslar bilmem fark ettiniz mi bilmiyorum ama filmde ufak bir hata var!peter ın jazz bar daki ziyareti sahnesinin başında peter ile sarısın arkadasının goruldugu karede harry nin babası arkada alkışlarken goruluyor.-ama bu adam spider man 2 de olmemiş miydi?-ne alaka şimdi,neden gorunuyo bu adam bu sahnede.izleyenler tekrar islesin bana katılacaklardır:)
spiderman için aslında yazılacak hiç bişey göremiyorum aşk filmindn öteye gitmeyen parkır ve meri bi türlü evelenmem inatları yani berbat bir film olmuş yönetmenin elinde harika bir konu var sagolsun senaristler filmi berbat etmek için elinden geleni yapmışlar bu film için sinemaya gi,denlee üzülüyorum verilen paraya yazık aşk filmen öteye gitmeyen vasat bir film
serinin en kötü filmiydi bence ,spider daki aşırıya kaçmalar ,havadar hareketler toplumun önünde sürekli özelliklerini kullanması gereksizdi,kum adam animasyon olarak güzel ama pek sahnesi yoktu.Kaykay filmin en güzel aletiydi.