4,3
Günah Şehri hakkında görüşlerin ?
25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Sinemada, çizgi roman uyarlamalarında, yeni bir 'çığır' açtı desem,sanırım yanlış demem!
3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bir çizgi romanın aynen sinemaya uyarlandığı ilk örnek.Sinema tarihinde çğır açan bir başyapıt.Okur gibi izlenen bir film.
8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Robert Rodriguezin bir başyapıt çıkaracağını rüyamda görsem inanmazdım ama Frank Millerın eserine sadık kalma çalışmaları Tarantino gibi bir dehanında katkılarıyla unutulmaz bir fantastik Aksiyon. Özellikle Marv karakteri sinemanın en ünlü anti kahramanlarından biri olmuş durumda şimdiden.Son yıllarda Rodrigezin her projesiyle biraz daha saçmalaması ve batmasıyla ikinci ve üçüncü film hakkında beklentilerim oldukça düşsede işallah birkez daha yanıltırda bir kaç başyapıt daha görürüz.
2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Abi adamlar bitirmiş film olayını. Tamamem sınırların ötesini zorluyorlar. 4x4 lük bir film hele de oyunculuk ve kurgu bir harika.
16 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Miller'in tarzina zaten oldum bittim bayilirim..Birde tarantino girmis isin içine, tam puandan assagisi mümkün olmuyor bu durumda :D
16 Nisan 2005 tarihinde eklendi
şuana dek izlediğim en iyi filmlerden biri bu film kesinlikle 2005 e damgasını vuracak oyuncu kalitesi olsun,senaryo olsun kurgu olsun hepsi mükemmel kesinlikle ARŞİVLİK bir film...10/11:)
28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
kadro çok sağlam...
4 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Evet transboy arkadaşım haklı filmi izlemeye doyamıyoruz 2 saat gibi bir süresi olmasına ragmen bir cok bölüm alınmamış That Yellow bastard bölümlerini hakkıyla çekmişler Sin City hikayesinin de Goldie'den başladığını düşünürsek Rodriguez A babe wore red'le başlamış ama çok kısıtlı olarak bize sunmuş (bi baştan bi ortadan bi sondan hesabı) daha sonra bildiginiz gibi just another saturday night - Goldie ve Marv - Big Fat Kill Sonra tekrar Just another saturday night akabinde That yellow bastard final olarak ise tekrar A babe wore red'i seçmiş bunu yaparken zamanla oynaması güzel olmuş fakat unuttuğu bölümlerde geçilecek gibi bölümler değil A dame to kill for - Hell and back a sin city love story hiç çekilmemiş bu iki hikayedende bir film çıkmayacağına göre bu bölümler ziyan olmuş ikiye bölünüp hiç sahne bırakılmasa çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum...
15 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
1-müthiş bir film farklı sürükleyici bir an bile filmden kopamıyorsunuz 2- sinema zaten bir sanat dalıdır(7. sanat da denir :)) ve sanatsal film diye de birşey vardır nedir sanatsal film ya da daha sanatsal film, bence şudur anlatımıyla kurgusuyla görüntü vs. ile yeni bir duruş yaratmaya çalışan, ezber bozan fakat aynı zamanda izleyiciye de hitap eden filmdir. peki ya sin city bunu başarabilmiş mi? işte bu soruya agız dolusu bir EVET verebildiğim için bu film harika diyebilirim.bu işi çıkaran herkese tebrikler ve teşekkürler çıtayı bayağı yükselttiler...
5 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
beklediğim gibi oldukça başarılı ve bir o kadar da benzersiz bir film çıkmış ortaya. sinema tarihinde özel bir yer alacığını düşündüğüm bu filmle rodrigez artık olmuş durumda! mickey rourke ve bruce willis gerçekten döktürüyorlar. bu filmdeki estetize edilmiş şiddet o kadar cezbedici ki insanı heyecanlandırıyor. bana göre son birkaç yılın şu an için en iyisi!
15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika bir film..çizgiroman uyarlamaları içerisinde sıradışı bir tarzı var..10 puan verdim..
4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
farklı farklı farklı yetmez mi???
12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Siyah - beyaz görüntü ne kadar çok yakışmış filmin konusuna ve çekim açılarına :D Birbiriyle alakalı geçişler ve karakter anlatımları karikaydı :))Kesinlikle tavsiye ederim 10 / 10
24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmin ilk sahneleriyle beraber değişik bir şeyle karşı karşıya olduğunuz hissi sona doğru normalleşmeye başlıyor. ancak filmde özel teknikler kullanıldığı aşikar. hareketli sahneler özellikle izleyicinin benimsediği ve fakat bir hilkat garibesi olan marv'ın intikamı ve hızlı sahnelerdeki ağır duruşu ilgi çekici. sinemaseverlerin görmesi gerekli bir film.
9 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Bu sene Star Wars`dan sonra gelmesini heyecanla ve sabırsızlıkla beklediğim ikinci film!!!! Süper kadro ve yönetmeni bir kenara bırakırsak, oyununun yarısı kadar iyi olursa senenin en iyi filmi olur...Oyununu oynayan biri olarak önyargılarımın etkisinde kalıyor ve filme şimdiden 10 puan veriyorum! Bu kadroyla kötü bir film olması imkansız bence buna eminim!!! Haydi gel artık!!!!