Günah Şehri
4,3

basakbilgi
basakbilgi

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Düpedüz deli saçması olsa da deli saçmalarının en güzeli.
Actor-Ums
Actor-Ums

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok çok çok saçma ve gereksiz bir film. bu filme ayardığım süreye acıorum.
bruceconrad
bruceconrad

17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bruce'un dönüşü muhteşem olacak,,film de zaten deli gibi bi şey,,,bekliyorum deli gibi...
alba42
alba42

18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Gayet güzel bi filmdi.Kötü film diyen biri Kötü Kızlargibi filme 10 puan vermiş düşünün artık.Siz aldanmayın o yorumlara.Adına uygun gayet keyifli bir filmdi.10/9.
atakanozruh
atakanozruh

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmin yapımındaki isimlere ve oyunculara bakınca bile insan heyecanlanıyor. Her şeyiyle kusursuz bir başyapıt. Tamamen bağımsız ve çok farklı bir film. Mutlaka izlenmeli. 10/10 verdiğim nadir yapımlardan.
AstalaVista
AstalaVista

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Wolverine555 arkadaşımız aynen şöyle demiş ; Sin City filmi siyah-beyaz çizgi Roman havasından kurtulamamış, sanki çizgi Roman gibiydi film.. EEe adamlaRIn filmi yaPma amaçLaRı buydu zateN.. demekki amaçLaRıNa ulaşMışlaR.. demekki BaşaRılılar.. ;) İlk kez filmi beğenmeyen bir kişiNiN, filmi farKında olmadan ÖvdüğüNü de göRmüş olduk bu sitede.. x)
sulod
sulod

4 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Evet transboy arkadaşım haklı filmi izlemeye doyamıyoruz 2 saat gibi bir süresi olmasına ragmen bir cok bölüm alınmamış That Yellow bastard bölümlerini hakkıyla çekmişler Sin City hikayesinin de Goldie'den başladığını düşünürsek Rodriguez A babe wore red'le başlamış ama çok kısıtlı olarak bize sunmuş (bi baştan bi ortadan bi sondan hesabı) daha sonra bildiginiz gibi just another saturday night - Goldie ve Marv - Big Fat Kill Sonra tekrar Just another saturday night akabinde That yellow bastard final olarak ise tekrar A babe wore red'i seçmiş bunu yaparken zamanla oynaması güzel olmuş fakat unuttuğu bölümlerde geçilecek gibi bölümler değil A dame to kill for - Hell and back a sin city love story hiç çekilmemiş bu iki hikayedende bir film çıkmayacağına göre bu bölümler ziyan olmuş ikiye bölünüp hiç sahne bırakılmasa çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum...
Alp T.
Alp T.

28 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Film bir şehirde, aynı vakitte geçen 3 farklı adamın başından öyküleri anlatıyor. Elbette bu 3 ayrı adamın birbiri ile bazı ortak noktaları var. Ortak nokta dediğim yani hepsi 1 kişiyi tanıyor veya aynı yerlerden geçiyor diyeyim. Yani film kırkar dakikalık 3 ayrı parçaya bölünmüş.

Bu ilk parçada polis memuru Hartigan'ın (karizmatik bir Bruce Willis) mesleğinden emekli olacakken karşısına çıkan engelleri ele alıyor. Hartigan, uzun yıllar sonra girdiği hapishaneden çıkar ve tanıdığı Nancy'yi (Jessica Alba) bulur. Daha sonra olaylar gelişir.

İkinci parçada Marv'ın (Mickey Rourke) bir intikam alışına tanık oluyoruz diyebiliriz en kısa ve basit haliyle.

Son olarak Dwight'ın (Clive Owen) bir kötü adamı yakalarken işlerin büyümesi ele alınıyor.

Aslında büyütülecek bir şey yokmuş biri gözüküyor özetin sonucunda değil mi? Aslında işin neticesine bakınca büyütülecek bir şey olmadığı gerçekten de anlaşılıyor ama yine de bu film bir şekilde başarılı olmayı başarıyor. İşte burada filmin olumlu ve olumsuz yanlarına değiniyoruz.

İyi yanları:

Öncelikle film bu basit senaryosunu seyirciye karanlık ve siyah-beyaz tonunda yutturmayı başarıyor. Film zaten bir çizgi romandan uyarlanma, yani akabinde bu film tüm zamanların en uyumlu çizgi roman uyarlamalarından birisi unvanını hak ediyor.

Filmin başrol oyuncuları (Bruce Willis, Clive Owen, Mickey Rourke) ise neredeyse hiç konuşmuyor, onları arka plan sesleri ile dinliyoruz daha çok. Bu da onların karakterini daha karizmatik, ciddi yani filmin ortamına uygun bir biçimde yapmış oluyor ve nedense galiba o oyuncuların en iyi performansı olmuş olabilir. Bu film ekibinin tüm oyuncuları için geçerli.

Ayrıca filmde bildiğiniz Hollywood havalarını aramayın. Bu film diğerlerinden daha basit ama daha bir etkileyici yönde olmuş.

Olumsuz yönleri:

Filmin geneline bakarsak daha da iyi olabilirmiş. Hikayelerin ayrı ayrı olması aslında kendi çapında ayrı bir film yaratıyor ama maalesef sadece bu kadar. Ekstra bir şey yok kısaca.

Aslında Sin City, etkileyici bir çizgi roman uyarlaması kısaca. Oyunculuklar ve tema etkileyici bir düzeyde zaten. Ben bu film ile ilgili sadece bunları hatırlıyorum. Yani gerisi unutulabilir. Bu benim fikrim, başkasına göre nasıl olur bilmem ama türünün hayranları bu filmi sevecek bence. Ben ise bu türün fazla hayranı değilmişim herhalde, o kadar. İzlenebilir. 3.5/5
teo-17
teo-17

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Günah Şehri:Bu şehirdeki herkes ölümle flört ediyor, bazıları onunla sevişiyor, çoğu onun kölesi,3 farklı kişi,3 farkı yaşam ama 3’ü aynı şehirde yaşıyor.Güzel bir film 8/10
su-sisesi
su-sisesi

14 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Gayet iyi izlenir...sinema severlere tavsiye ederim..çizgi oman gibi film...zaman geçirmek için idealm
hookers
hookers

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
?Rakım sabit, nüfus hızla azalıyor.? Konu yok, hikaye yok, mesaj yok. Ama bol bol yaratıcılık, aksiyon, sanat, heyecan, kan, ceset ve adrenalin var. İçeriğiyle değil, teknik yanlarıyla tarihe geçecek bir film. Devamını merakla bekliyorum...
ozanhamdi
ozanhamdi

28 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Filmi tanıtıcı bölümü okuyan, kadroyu gören ve heyecanlanmayan var mı???
esat-ozcan
esat-ozcan

5 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Sin City'i kesinlikle Robert Rodriguez'in zirvesi olarak görüyorum.Çok farklı anlatımıyla şüphesiz Tarantino'yu çok kıskandırmış:)Rodriguez ve Miller'ın zekası,Tarantino'nun yardımları ve oyuncuların üstün performanslarıyla(özellkle jübile yaptığını sandığımız Mickey Rourke) kısa zamanda efsaneleşecek bir görsel şölen,doyumsuz bir yapım.
Plagueis
Plagueis

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film konu olarak farklı, çok etkileyici şeyler anlatmasada görsel olarak harika. izlerken seyirciyi içine alıyor çekim tekniği, sahneler gerçekten çok ustaca. 3 ayrı hikayede en çok hartigan ve nancy’nin hikayesini beğendim. oyunculuklar da harikaydı aktörlerden mickey rourke aktrislerden de jessica alba çok iyiydi. çok etkileyici şeyler anlatmasada kullanılan farklı teknik ve görsel şölen için izlenmesi gereken bir film 7/10
redoxx
redoxx

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film görsel görüntü açısından gerçekten görülmeye değer. Konusuna gelince biraz karmaşık ayrıca oyuncu kadrosunun bu kadar kalabalık olmasına gerek yoktu...