müthiş bir yapım harika bi kurgu oyuncular 4 4lük yönetmen yaratıcı ee doğqal olarak 10 numara filim bayadır bu kadar zevkle flm izlemmiştim devamını heycanla bekliyorum..
Merhabalar.Bir çocuğun doğuşuna tanık olduk bence,türünün ilk örneği,bir prototip."Captain Sky and The World Of Tomorrow" ve benzeri naif çizgi roman havası taşıyan fimlerden bile farklı olarak,tamamen orijinal bir çizgi roman uyarlamasıydı .Frank Miller'in gerek Sin City'sini gerek yazıp çizdiği Batman,Spiderman,Daredevil gibi çizgiromanlara önceden vakıf olanlar eminim filmden neredeyse cinsel manada tatmin olmuş bir şekilde çıkmışlardır.F.M.ya da eserleri hakkında bilgi sahibi olmayıp ta "Aaa Bruce Willis'in filmi gelmiş" v.b.bilinçsiz bir tercih yaparak filme gitmiş olanların filmi beğenmemesi son derece doğaldır da kötü bir film demeleri hatalıdır.Neye göre kime göre kötü.Aynı hata bence Dünyalar Savaşı filminde de yapıldı film beğenilmedi bir sürü mantık hataları bulundu.Böyle düşünenler bence bir zahmet orijinal romanı okuyup filmi tekrar seyretsinler o zaman daha fazla beğeneciklerine eminim.Bence bu film STV fakültelerinde ders konusu,bitirme tezi olur.Bu filme ilgili kafama takılan öğrenmek istediğim 2 detay var bilen varsa ve benimle paylaşabilirse çok sevinirim;Filmde bazı sahnelerde kan beyaz bazı sahnelerde ise kırmızı idi bunun açılımını bilen var mı?Diğer bir sorum da filmin sonunda Hartigan çiftlikte kızı kurtarmaya çalışırken sizce Kevin'in de orada bulunuyor olmasının sebebi nedir?Saygılarımla
indirdigim fılmlere soyle bır goz gezdırırken sadece bır sahnesıne bakıp hemen izlememk gerek dedıgım ve suana kadar izledıgım en iyi filmlerden bir tanesi.kesinlikle izlenmesi gerek :)
o kadar abartılacak bir film değil filmin konusu sıradan bir konu çizgi filmden sinemaya aktarılan filmler de bana göre çocuklar için. gerçek sanatsal siyah beyaz film izlemek istiyorsanız "CES'T ARRIVE PRES DE CHEZ VOUS" öneririm.
Harika bir film.Tarantino yakışanı yapmış.Umarım devam filmide bir an önce tr'ye gelir ve seyrederiz.Görsel bir şölen efekler harika ve tek düze basit bir konusu yok.Hiçbir anı offf dedirtmiyor.Kısaca son zamanlarda seyrettiğim engüzel film şiddetle tavsiye ederim.