sadiksercan
4 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
filmdeki en güzel şey bence birden fazla kahraman olması ve bunların kendine özgü tarzı olması. Çizgileri filme dökülmüş en iyi çizgi romanlarından biri...... ......
Robert Rodrigez John Carpanter gibi bi yönetmen.Adam yazıyor, yönetiyor ve müziklerinide kendi yapıyor.( Her nekadar farklı türlerin yönetmenleri olsalarda benim dikkatimi bu özellikleri çekti) Filmi çok beğendim.Çizgi romanınıda filan okumadım ama genelde derim okuyanlar herzaman büyük beklentide oluyor.Neyseki onlardan bir değildimve mükemmel diye bileceğim çekim ve senaryo ile beni büyüledi desem yeridir.Devam filmlerininde gelmesi çok hoş olmuş.Bölüm bölüm filmin aktarılması konuya hiç bir zarar verden olmadık yerde birleştirme ve uyumu ile çok hoş olmuş
bence cızgı romandan beyaz perdeye aktarılmıs en basarılı aksıyon gerilim trzındakı bır fılm fılmın ana konusu bence ask ve hayat kadınları ustune fılm her ne kadar sıyah beyaz olsada gercekten robert rodrigez cok ıyı bı yonetmenlık sergılemıs herkesın arsıvınde yer almalı bence
Quentin Tarantino tarzı bir film, artık basitleşen sinema filmlerine biraz olsun değişiklik sunan bir yapıt farklılık arayanlar için süper bir film 10/10
Tek kelimeyle Mükemmel bir film. Bence Yüzüklerin Efendisi Serisinden sonra gelmiş geçmiş en güzel film budur. Filmi anlayamayan arkadaşlara saygı duyarım. Çünkü sonuçta bir çizgi roman havası var ve çizgi roman felsefesi uygulanıyor. Yani Çizgi roman sevemeyen arkadaşlar bu filmden bir şey anlaması beklenmez.
Bence süper bir film tavsiye ederim bir kere oyuncu kalitesi cok iyi daha ne istiyonuz bazı yerleri abartılmıs ama cok güzel film .....................
bu kadar yüksek puanı hakediyor mu emin değilim.Bence 7 puan yeterlidir bu film icin.Nedenine gelirsek puanı 9 a dogru yaklasan bir filmin her kesime hitap edebiliyor olması gerekir ama bu film o tip bir film değil.Daha cok cizgi roman sevenler ve genc kesimin hosuna gidecektir.İnanmıyorsanız babaannenize dedenize izlettirmeye calısın bakalım ne diyecekler :D