4,3
Günah Şehri hakkında görüşlerin ?
25 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Filme üyeler neden bu kadar yüksek puan verdi anlamadım genelde bu sitede üyelerle görüşlerimiz yakın olurdu bence dünyayı kurtaran adamın oğlu modeli bir film bazı sahneler güzel ama vakit ayırmaya değmez
6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
açıkçası 2 saat boyunca konunun ne olduğu belli olmayan sadece çekimi farklı boyutlara taşımış bir yapım 10 üzerinden 6,fazla etmez.
2 Mart 2007 tarihinde eklendi
Yorumları okuyup beğenilme oranına bakınca biraz şaşırmadım değil ama ben yine de genele muhalif nitelikte yazacağım :)))Öncelikle en başta söylenmesi gereken şey sanırım filmin türünün tek örneği oluşu.Umarım da öyle kalır....Yönetmeni (yoksa yönetmenleri mi demeliydim) aslında gayet iyi ama filmi kesinlikle beğenmediğimi belirtmek zorundayım.Film sıradışı ve görsel ögeler sinema adına başarılı olabilir ama bence fevkalade sıkıcı bir film.Aldığı puanı hak etmediğini düşünsemde yorum yazanların benle farklı görüşte oldukları bir gerçek.Bana kalırsa filmin en temel sorunu bir filmi 'film' yapan ögeler yok.Ve bunun da 'modern sinema' olduğunu falan söylüyorlar ama bence alakası yok.Tek kelimeyle kötü bir film...
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film 10 numara fazla bişi anlayamasamda değişik bşr filmdi 2.merakla bekliorum işallah depp de oynar
29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bnce kil bil!e çok benzio kil bil in iiyi bi kopyası olmuş
30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Her zevke hitap etmeyen bir başyapıt.10/9
7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Tek artısı siyah-beyaz olarak yakalamış olduğu hoş tarz..Gerisi zaten çok boş,vakit öldürmek için bile izlenmez.
18 Mart 2008 tarihinde eklendi
Kendine has bir tarzı var. Bu tarzı çok beğendim. Siyah beyaz çekilmiş olması da ayrı bir hava vermiş. Diyaloglardan etkileyici. Oyunculuklar güzel. Baştan sona sürükleyici. Daha ne olsun ki... İkincisini merakla bekliyorum...
29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
cok ılgınc bı ısleyısı ve konusu var ..bıran suphe duyuyorsunuz ızlerken ama zamanla etkılenıyosunuz
28 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Bu film yıldız kaynıyo..bence mutlaka gidilmeli
15 Şubat 2005 tarihinde eklendi
fena fena robert rodriguez harikadır inanılmazdır starwarstan sonra beklediiim ikinci film açıkçası
22 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Genelde filmlerden çıktığımda (abi kafa bu) biraz sahneleri düşünürüm. Demem o ki muhakemesini yaparım 20 dakika. Bu film istisnalarım arasındaydı. Hiçbir şey düşünmedim. Sadece dilimde Chucky filmlerinden tanıdığım bir tat vardı. Öldüren ve ölüme kadar zevk almasını bilen... "Gideceği cehennem ona yaptıklarım karşısında cennet olacak"(Marv)
23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
böylesine bir görsellik beni inanılmaz şaşırttı doğrusu...ölmeye değer,öldürmeye değer,cehenneme gitmeye bile değer ...amendaha ne denilebilirki 10/10
3 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Halen izliyorum sıkılıyorum
Bir çizgi film insanlar oynuyor
Sin city adlı bir ütopik şehir ve burda dönen 1- kaç kişinin ve bir mekanın birbiriiyle bağlantılı 3 büyük olayı 40’ar dakika ile anlatması
İzlemezseniz bir şey kaybetmezseniz
23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
walla, deişik bir film olmasından ötürü izlenmesi gereken bir yapım ama sürükleyici mi derseniz hayır derim..