4,3
Günah Şehri hakkında görüşlerin ?
27 Eylül 2022 tarihinde eklendi
kötü bir film bence. Konu karışık. Kim ne yapıyor belli değil. Kurgu murgu yok filmde. Birde çizgi film mi nedir anlamadım..
22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
iğrenç bir filmdi. Ben bir filmden bukadar sıkıldığımı hatırlamıyorum bence vakit kaybı...
23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Son derece iğrenç bir fiLmdi .. İzLediğime pişman oLdum .. KesinLikLe tavsiye etmem ..
24 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ya ben bu filmi 1,5 yıl önce izlemiştim ve beğenmemiştim.Yani belki çok sıkıcı bi film olmayabilir ama kesinlikle vasatın altında.Bence sadece oyuncuları için izlenebilir.
4 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bence çok etki altında kalıyorsunuz.film hakkında yorumlar,imdb etkisi.filmin farklı sinematografik yanından başka bir yönü yok.Bolca ünlü isimle ve medya ile şişirilmiş bir Hollywood filmi.Karışık falan da değil zaten,hiç bir şey anlatmadığından öyleymiş gibi geliyor.Çok rahat anlaşılıyor.Son sözüm biraz tarafsız olun lütfen!!
14 Mart 2006 tarihinde eklendi
bu filmin sinemasına gitme zahmetinde bulunmadım.filmi o kadar ama o kadar çok övdüler ki gidip vcd sini aldım. izledim.
ya ben yanlış filmimi aldım diye kutunun her bi yanına baktım.bence bu güne kadar yapılmış en kötü çizgi roman filmi.yada ben çizgi romanınıda sevmediğim için bana öyle gelio.
31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
tek kelımeyle vakıt kaybı!!ben oldum sıkıntıdan ızlerken
9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
beğenenlere saygı duymak lazım ama kesilikle kötü, vakte yazık oldu:(