filmin kadrosu dört dörtlük ama böyle kadrodan böyle film çıkması şaşırtıcı. açıkçası ben sıkıntıdan patladım filmi izlerken.. siyah beyaz olmasını söylemiyorum zaten ama o nasıl iş normal sıradan adamlar binadan atlıyolar binadan binaya zıplıyolar örümcek adam gibi. adamın kafasından vuruyolar ölmüyo başka bir adamın kafası kopmuş hala konuşuyo... bilmiyorum beğenenede saygı duyarım ama ben almıyım 2.sini...
Kolay kolay film beğenmemezlik yapmam ama bu filmi hiç beğenmedim. Doğru düzgün bir şey yoktu ortada. Gerçekçilikten uzak filmlerden hoşlanmıyorsanız (ki ben hoşlanmama rağmen bu türde çok film beğenmişimdir) kesinlikle izlemeyin zamanınıza yazık olur.
ufukakdemir arkadaşımız demişki beğenmeyenler kutsal damacana izlesin.bu filmin ondan farkı ne? kadrosu mu!populist yaklaşımlardan uzak durmak gerek.bir arkadaşımızın dediği gibi çizgi roman okumak daha güzel keyifli. filminde bir nane yok.tekrar söylüyorum izlemeyin vakit kaybı