Günah Şehri
    4,3
    Günah Şehri hakkında görüşlerin ?

evolution-7
    evolution-7

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    bence ıyı bı fılm ızlemeye deger.2ci fılmını merakla bekledıgım fılmlerden
    llalena
    llalena

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle harika bir film, bayıldım.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Renk kullanımı, diyaloglar, oyuncu seçimi kısacası herşey yerine oturmuş,favori filmlerim arasına girdi bile :)
    happyface
    happyface

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    ilginç bir filmdi kuşkusuz. onca ünlü ve başarılı oyuncu küçük küçük rollerle filmde kendilerini gösteriyorlar; ama hepsi de ayrı yakışmış filme. ikincisinin çekilecek olması isabet, zaten tam bitmediğini belli ediyor film. siyah beyaz olması ve aradaki renk efektleri cuk oturmuş. bir ara uykum gelmeseydi de iyi olacaktı :) 7/10
    ahmet-ertan
    ahmet-ertan

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar öncelikle şunu belirtebilirim bu bir film değil.Filmin çekimi ve Anlatımı tamamen çizgi roman dilinde anlatılmış.Film izlemek isteyen varsa bence bu filmi seyretmesin.Eğer çizgi romanlara hasretlik çekenler varsa öneriyorum.Ben çok beğendim.10/8
    rosetta
    rosetta

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    ne sinemanın sinema gibi olduğu nede animasyonun animasyon gibi olduğu,güzel bir konuya sahip olmasına rağmen tamamen şiddet öğeleriyle dolu ticari amaçla çekildiği her karesinden belli olan bir film.görüntüde mükemmelliği yaklamak sevdasıyla sinemanın bütün büyüsünü oradan kaldıran,gerçekçilikten ve doğallıktan nasibini hiç alamamış,bilgisayar oyunu tadında bir film..10/5
    Soner Ç.
    Soner Ç.

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Film iyiki siyah-beyaz formata sadık kalmıs diyorum. İşkence ve cinayet çok fazla. Bunun yanında aşk,tutku,intikam gibi duygularda iyi işlenmiş.Jessica Alba ve Bruce Willis’in rolleri beklediğimden az olsa da,iyi bir performans sergilemişler.
    denizilke2
    denizilke2

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    film dediğin böyle olur, siyah beyaz olmasına rağmen hç yormuyor, olaylar arasında bağlantı kurmak süper ve karakterlerin hepsimi 10 numkara olur, süper bir film 8/10
    Ilknur K
    Ilknur K

31 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Sınırlarını zorlayan, aklınızın almadığı olayların yaşandığı gerçekten sin city e hitap eden bir film. kan,aşk,intikam,yaşam mücadelesi hepsi mevcut bu filmde. 10/9
    caspianx-2
    caspianx-2

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    çizgi roman uyarlamasında "adam çok güçlü, uçuyor, sıçrıyor(kevin), yok kolları falan kopuyor çok saçma ne bunlar" demek veya v for vendetta'da "adam en sonda o kadar kurşun yiyor hala kalkıp savaşıyor çok saçma" demekle aynıdır yani böyle şeyler demek bence çok saçmadır. filmin çevriliş amacına aykırıdır.

film ise bana göre batman begins ile beraber izleyebileceğiniz en iyi çizgi roman uyarlamasıdır. 9.5 / 10
    kimimbenturk
    kimimbenturk

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Bu film bir başyapıt(bence.1010.bu film de harşey var kesinlikle izlenmeli.
    belgin-akyildiz
    belgin-akyildiz

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    beğenenlere saygı duymak lazım ama kesilikle kötü, vakte yazık oldu:(
    Actor-Ums
    Actor-Ums

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    çok çok çok saçma ve gereksiz bir film. bu filme ayardığım süreye acıorum.
    nevinur-13
    nevinur-13

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Bildiğimiz gerçeklikten farklı şeyler yaratmış bir film, çizgi romanımsı bir dünyanın içinde ilginç bir hikaye, iyi bir kadro, izlenmesi gereken bir yapıt.
    basakbilgi
    basakbilgi

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Düpedüz deli saçması olsa da deli saçmalarının en güzeli.
    aozuseven
    aozuseven

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    kenarından kosesınden tarantıno cıkıosa her turlu ızlemek lazım derım ben...