Tek kelimeyle harika bir film, bayıldım.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Renk kullanımı, diyaloglar, oyuncu seçimi kısacası herşey yerine oturmuş,favori filmlerim arasına girdi bile :)
ilginç bir filmdi kuşkusuz. onca ünlü ve başarılı oyuncu küçük küçük rollerle filmde kendilerini gösteriyorlar; ama hepsi de ayrı yakışmış filme. ikincisinin çekilecek olması isabet, zaten tam bitmediğini belli ediyor film. siyah beyaz olması ve aradaki renk efektleri cuk oturmuş. bir ara uykum gelmeseydi de iyi olacaktı :) 7/10
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtebilirim bu bir film değil.Filmin çekimi ve Anlatımı tamamen çizgi roman dilinde anlatılmış.Film izlemek isteyen varsa bence bu filmi seyretmesin.Eğer çizgi romanlara hasretlik çekenler varsa öneriyorum.Ben çok beğendim.10/8
ne sinemanın sinema gibi olduğu nede animasyonun animasyon gibi olduğu,güzel bir konuya sahip olmasına rağmen tamamen şiddet öğeleriyle dolu ticari amaçla çekildiği her karesinden belli olan bir film.görüntüde mükemmelliği yaklamak sevdasıyla sinemanın bütün büyüsünü oradan kaldıran,gerçekçilikten ve doğallıktan nasibini hiç alamamış,bilgisayar oyunu tadında bir film..10/5
Film iyiki siyah-beyaz formata sadık kalmıs diyorum. İşkence ve cinayet çok fazla. Bunun yanında aşk,tutku,intikam gibi duygularda iyi işlenmiş.Jessica Alba ve Bruce Willis’in rolleri beklediğimden az olsa da,iyi bir performans sergilemişler.
film dediğin böyle olur, siyah beyaz olmasına rağmen hç yormuyor, olaylar arasında bağlantı kurmak süper ve karakterlerin hepsimi 10 numkara olur, süper bir film 8/10
Sınırlarını zorlayan, aklınızın almadığı olayların yaşandığı gerçekten sin city e hitap eden bir film. kan,aşk,intikam,yaşam mücadelesi hepsi mevcut bu filmde. 10/9
çizgi roman uyarlamasında "adam çok güçlü, uçuyor, sıçrıyor(kevin), yok kolları falan kopuyor çok saçma ne bunlar" demek veya v for vendetta'da "adam en sonda o kadar kurşun yiyor hala kalkıp savaşıyor çok saçma" demekle aynıdır yani böyle şeyler demek bence çok saçmadır. filmin çevriliş amacına aykırıdır.
film ise bana göre batman begins ile beraber izleyebileceğiniz en iyi çizgi roman uyarlamasıdır. 9.5 / 10
Bildiğimiz gerçeklikten farklı şeyler yaratmış bir film, çizgi romanımsı bir dünyanın içinde ilginç bir hikaye, iyi bir kadro, izlenmesi gereken bir yapıt.