Günah Şehri
    4,3
    Günah Şehri hakkında görüşlerin ?

tmac-burak
    tmac-burak

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Böyle zengin bir kadroya böyle alışılmadık bir tema eklemek... Robert Rodriguez ve QT nin de katkılarının olduğunu düşündüğüm mükemmel bir başyapıt... Bu film 2 gün önce izledim ve bana "bunca zamandır mağaradamıymışm ben yaa?" sorusunu sordurttu!.. 2. yi sabırsızlıkla bekliyorum. Lütfen "Amaaan siyah beyaz filmler hiç sarmıyor" mantığı ile yaklaşmayın bir sanatın değerini belirleyen renkler değil içerik ve oyunculardır. Aksiyon konusunda çığırından çıkılmış bir film herşeyden biraz olan, gene klasik QT işi chapterlar halinde bölümler bolca sarışın :) ve biraz da yanıtsız soru. 2. filmde yanıtlanır mı bilmem ama 9/10 veriyorum filme bence çok iyi!..
    Ayaz
    Ayaz

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Brucr Wills yaşlanıyor diye üzüldüğüm nadir oyunculardandır.Mükemmel bir film.
    aytac-001
    aytac-001

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    ya renkler falan süperdiiiii =) müthiş başarılı harikaydı 2.cisi gelsın artııık =)=)
    jesus-ramses
    jesus-ramses

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Sıradanlıklardan uzak,marjinal,etkileyici, film için denildiği gibi; "modern çağın erken gelen başyapıtlarından".
    lunaecy
    lunaecy

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    filmi izleten kısmı bir karizmasının olması,,özellikle kırmızının etkisi süper olmuş:) ama konu açısından çok sarabilecek bi film değil..yani bitince off ne filmdi be demessiniz;)
    khaleesi
    khaleesi

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    her zevke hitap etmeyebilir ama bana göre mükemmel bi film (=
    wavinflag
    wavinflag

13 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    bu kadar yüksek puanı hakediyor mu emin değilim.Bence 7 puan yeterlidir bu film icin.Nedenine gelirsek puanı 9 a dogru yaklasan bir filmin her kesime hitap edebiliyor olması gerekir ama bu film o tip bir film değil.Daha cok cizgi roman sevenler ve genc kesimin hosuna gidecektir.İnanmıyorsanız babaannenize dedenize izlettirmeye calısın bakalım ne diyecekler :D
    sahan33
    sahan33

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Her zevke hitap etmeyen bir başyapıt.10/9
    aheyahey
    aheyahey

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    herkesin beğeneceği bir film değil... ben beğendim...ama puanlara yorumlara bakıp çok beklentiye girmeyin, sonra bu nasıl bi filmde diyebilirsiniz...veya filmi izleyip başucu filmide yapabilirsiniz...10/8
    naked-eye
    naked-eye

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    sin cityyi ne zaman izlesem ilerde bir daha izleyecem diyorum. her izlenişte insanda bişeyler bırakan bi film. alışılagelmişin dışında seyirciye farklı görsel sahneler de sunuyor film. tek kelimeyle anlatılabilse bu kelime muhteşem olurdu.
    alcidenikopol
    alcidenikopol

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    özellikle noir atmosfer bakımından alex proyası aratmamış. yılıdzlar topluluğu gibi müthiş kadrosuyla izlediğim en iyi çizgiroman uyarlaması. (çizgiroman gibi abartılı olmuş demiş elemanın biri de. e zaten çizgi roman uyarlaması. başka nasıl olabilir ki:)) neyse harika bir film..
    hozzot
    hozzot

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    mükemmel bir flim.

3 ayrı kareketerin aynı gece içinde karşılaştığı olayları kesit kesit anlatıyor.

çizgi roman ve aksiyon birbirine çok yakışmış.

kadrosu çok geniş

yönetmenini bilmem ama senaryo tarantinonun diye biliyorum.

sanırım yukarda yazılanların bazı yerleri yanlış.
    bulut743
    bulut743

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
    izlediğim en mükemmel filmlerden birisi zor beğendiğim halde10 kere izledim ve hala izlerim de
    fazo-7a
    fazo-7a

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle muhteşem 10/10
    AstalaVista
    AstalaVista

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Wolverine555 arkadaşımız aynen şöyle demiş ; Sin City filmi siyah-beyaz çizgi Roman havasından kurtulamamış, sanki çizgi Roman gibiydi film.. EEe adamlaRIn filmi yaPma amaçLaRı buydu zateN.. demekki amaçLaRıNa ulaşMışlaR.. demekki BaşaRılılar.. ;) İlk kez filmi beğenmeyen bir kişiNiN, filmi farKında olmadan ÖvdüğüNü de göRmüş olduk bu sitede.. x)