Günah Şehri
    4,3
    Günah Şehri hakkında görüşlerin ?

KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

26 Aralık 2013 tarihinde eklendi
    Bruce Willis başı çektiği bu film sizi özellikle farklı anlatımıyla ve görsel şöleniyle başınızı döndürecek şiddetle tavsiye ediyorum iyi seyirler...
    kemerlee
    kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Robert Rodriguezin bir başyapıt çıkaracağını rüyamda görsem inanmazdım ama Frank Millerın eserine sadık kalma çalışmaları Tarantino gibi bir dehanında katkılarıyla unutulmaz bir fantastik Aksiyon. Özellikle Marv karakteri sinemanın en ünlü anti kahramanlarından biri olmuş durumda şimdiden.Son yıllarda Rodrigezin her projesiyle biraz daha saçmalaması ve batmasıyla ikinci ve üçüncü film hakkında beklentilerim oldukça düşsede işallah birkez daha yanıltırda bir kaç başyapıt daha görürüz.
    sipru
    sipru

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    açıkçası 2 saat boyunca konunun ne olduğu belli olmayan sadece çekimi farklı boyutlara taşımış bir yapım 10 üzerinden 6,fazla etmez.
    karzelsoze
    karzelsoze

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    İzlenmesi gerekilen bir film tavsiye ederim izlerseniz pişman olmuyacağınıza eminim eğer sinemadan anlıyosanız kaçırmayın
    safakmystery
    safakmystery

10 Mart 2011 tarihinde eklendi
    son yılların güzel filmlerinden bir tanesi
    i-am-freddy
    i-am-freddy

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Uzun yoruma gerek yok. Frank Miller var Robert Rodriguez var. Film mükemmel herşey mükemmel şiddetle öneririm 10/10
    burakkaval254456
    burakkaval254456

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Bir filmi birkaç kez izlemekten ise yeni filmler keşfetmeyi tercih eden biri olmama rağmen tekrar tekrar izlediğim yegane film budur.Siyah beyaz olmasıyla kanlı sahnelerde seyirciyi kendinden soğutmamayı da başarmış , 2. sini merakla bekliyorum
    oughzin
    oughzin

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Worth dying for, worth killing for, worth going to hell for!!! (yok böyle bir film)
    tayfunultraslan
    tayfunultraslan

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    diyaloglar roman tadında ve çok güzel..filmin siyah-beyaz olması ön yargı uyandırıyor ancak izlenmeli..10/8
    Spike
    Spike

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Kesinlikle birden fazla kez izlenmesi gereken bir film.
    robinhood
    robinhood

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    konusu pek belli degıl oradan buraya atlıyor ama kesınlıkle gorsel bır sov var .. bu tur fılmlerı seven arkadaslara kesınlıkle tavsıye ederım .. oyuncu kadrosu mukemmel .. bruce w. her zaman kı .en cok ılgımı ceken oyuncu oldu .. ben 9 verdım .. sıkılmadan ızledım ...
    fthslmz21
    fthslmz21

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    indirdigim fılmlere soyle bır goz gezdırırken sadece bır sahnesıne bakıp hemen izlememk gerek dedıgım ve suana kadar izledıgım en iyi filmlerden bir tanesi.kesinlikle izlenmesi gerek :)
    strength
    strength

23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    böylesine bir görsellik beni inanılmaz şaşırttı doğrusu...ölmeye değer,öldürmeye değer,cehenneme gitmeye bile değer ...amendaha ne denilebilirki 10/10
    mamoru
    mamoru

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Siyah - beyaz görüntü ne kadar çok yakışmış filmin konusuna ve çekim açılarına :D Birbiriyle alakalı geçişler ve karakter anlatımları karikaydı :))Kesinlikle tavsiye ederim 10 / 10
    Lester-Burnham
    Lester-Burnham

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Şimdiye kadar yapılmış en iyi Çizgi Roman uyarlaması kesinlikle büyük bir başyapıt.Rodrigezin uzak ara en iyi filmi.