Robert Rodriguezin bir başyapıt çıkaracağını rüyamda görsem inanmazdım ama Frank Millerın eserine sadık kalma çalışmaları Tarantino gibi bir dehanında katkılarıyla unutulmaz bir fantastik Aksiyon. Özellikle Marv karakteri sinemanın en ünlü anti kahramanlarından biri olmuş durumda şimdiden.Son yıllarda Rodrigezin her projesiyle biraz daha saçmalaması ve batmasıyla ikinci ve üçüncü film hakkında beklentilerim oldukça düşsede işallah birkez daha yanıltırda bir kaç başyapıt daha görürüz.
Bir filmi birkaç kez izlemekten ise yeni filmler keşfetmeyi tercih eden biri olmama rağmen tekrar tekrar izlediğim yegane film budur.Siyah beyaz olmasıyla kanlı sahnelerde seyirciyi kendinden soğutmamayı da başarmış , 2. sini merakla bekliyorum
konusu pek belli degıl oradan buraya atlıyor ama kesınlıkle gorsel bır sov var .. bu tur fılmlerı seven arkadaslara kesınlıkle tavsıye ederım .. oyuncu kadrosu mukemmel .. bruce w. her zaman kı .en cok ılgımı ceken oyuncu oldu .. ben 9 verdım .. sıkılmadan ızledım ...
indirdigim fılmlere soyle bır goz gezdırırken sadece bır sahnesıne bakıp hemen izlememk gerek dedıgım ve suana kadar izledıgım en iyi filmlerden bir tanesi.kesinlikle izlenmesi gerek :)
Siyah - beyaz görüntü ne kadar çok yakışmış filmin konusuna ve çekim açılarına :D Birbiriyle alakalı geçişler ve karakter anlatımları karikaydı :))Kesinlikle tavsiye ederim 10 / 10