sıkılmadan izleyebileceğiniz iyi bir film diyebilirim özelikle aksiyonun dozu tamda türü için uygun olmuş ve tabii Jennifer Garner hayranı olarak bu filmi izlememek ayıp olur tavsiye ederim pişman olmazsınız iyi seyirler...
Film bekleneni vermiyor, filmin sonuna kadar hep bir bosluk var, bir seyin eksikligini hissediyorsunuz. Yani kurgusu iyi degil. Ama bunun yaninda 'cool' sahneler gercekten iyi.
Tmm belki bir X-Men veya bir Spiderman değil ama gene de güzel ve izlenmeye değer bir film. Yani izleyeneni kararından ötürü kızdıracak bir film değil. Az da olsa süper kahramanlardan hoşlanıyorsanız zevk alarak izleyeceğiniz bir film.
Duru ve hoş bir filmdi. Ama türünün bol aksiyon ve heyacanın tam taşıyamamış. Yinede eğer seyretmediyseniz VCD veya DVD sini alıp izleyin derim. Pişman olmazsınız.
jennifer garner'ın performansı eğer alias'taki kadar iyiyse zaten keyifle izlenir. ayrıca müzikleri de christophe beck yapıyormuş ki bu da filmde mükemmel müzikler duyacağız demektir.