Elektra
    3,2
    Elektra hakkında görüşlerin ?

rezulaks
    rezulaks

22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    söz konusu "jennifer garner" ise bu film izlenir. merakla bekliyorum.
    pinkcad65
    pinkcad65

21 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    jennifer garner'ın performansı eğer alias'taki kadar iyiyse zaten keyifle izlenir. ayrıca müzikleri de christophe beck yapıyormuş ki bu da filmde mükemmel müzikler duyacağız demektir.
    gizemacer
    gizemacer

4 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    gerçekten sahneleri ve konusu hoş jeneifer garner bu filmle dahada bi popüler olucaktır buna eminim sıkılmadan izlenilcek bir filim tavsiye ederim
    adali1982
    adali1982

13 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    Kadin oluyo ama manyak yasli bi adam su cinlilerden sanirim ona tekrara hayat veriyo.Sitesini ziyaret edin futurelari bi izleyin orda gosteriyo..
    ilkerekleme
    ilkerekleme

11 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    hollywood bu aralar iyice senaryo fakiri olmaya başladı galiba....benmi yanlış izledim filmi bilmiyorum ama electra korkusuzda ölmüştü...zaten filmdede birden electra oluıverdi...nası oldu nasıl öldü anlamadım bile....bence hollywood yeni kahramanlar yaratsın..ayrıca bayan kahramanların hiç bir zaman için erkekler kadar popüler olabileceğinede inanmıyorum..bide jennifer garner var tabii ki...çok iyi süper oyuncu ama ben tarzındaki filmleri ona daha çok yakıştırıyorum...ama böyle düşünülmüş...hayırlısı olsun???
    Ada--
    Ada--

19 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    daredevil kötüydü umarım bu olmaz jen garner olduu için daa bi merak ediom tabi
    mozcelik1984
    mozcelik1984

13 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    Daredevildaki Elektra desem =)