sesqie
3 Kasım 2005 tarihinde eklendi
film kesinlikle çok sıkıcıydı ama sonu gerçekten çok güzeldi açıkçası benim çok hoşuma gitti.İzlmenizi tavsiye edemem ama çok merak ederseniz izleyin:)
Üzülerek tam bir hayal kırıklığı olduğunu sölemek zorundayım. Vasatı aşamayan sıraan bir film olmuş. Jennifer Garner'da filmi kurtarmaya yetmemiş. Umarım 2.sini çekmek gibi bir gaflette bulunmazlar.
bi hayal kırıklığı daha...bu kdr güsel hikayeleri bunca sevdiimiz çizgiroman karakterlerini nden bööle filmlerle mahvedersiniz ki...filmin senaryosu güsel aslında oyuncular da fena deil özellikle alias tan tanıdıımız jennifer garner başrolde...ama efektler ööle yavan kalmışki sonra daha bi hareket beklio insan ama film bi durgunlukta o hikayeyi çok çok daha ii şekillerde işleip filmi de çok çok daha ii yerlere getirebilirlerdi yazık olmuş...
Daredevil uyarlaması zaten ezik bir yapımdı, Elektra da ondan aşağı kalmadı bence. Filmin sonunu zor getirdim. Ve neden kadın kahraman olunca sexy yönü ortaya konmak zorunda anlamadım.
ellerinde koskoca bir arşiv olan bu insanlar güzelim karakterleri nasılda harcıyorlar. Bakalım bir sonraki hezimet hangi kahramanımızı vurucak. Umarım F4 bu gurubun içinde olmaz...
..."X Files: The Movie" ve "Reign of Fire" ile belli bir düzeyi tutturan yönertmen Rob Bowman, "Elektra" ile beni dumur etti. Ortada bir hikaye yok diyebiliriz öncelikle, derinlikten uzak ve sığ. Öykü çok dağınık bir yapıda ilerliyor, aksiyon sahneleri bekleneni veremiyor...Ortada filmi silkeleyebilecek gerçek anlamda bir "kötü adam" yok, filmde hayati önem taşıyan Abby karakterinin de dış görünüşü ile içindeki cevher de birbirinden çok alakasız. Elektra ile Mark arasındaki romantizm ise "ne alaka" dedirtecek cinsten. Dövüş kareografileri de açıkçası yerlerde sürünüyor. Sanıyorum ki yapılmış en kötü çizgi roman uyarlamalarından biriyle karşı karşıyayız. "Daredevil"'in ardından "Elektra"da kabak tadı verdi bana. Jennifer Garner'ı forma girmesi için özel bir programa sokmak amacıyla bu kadar zahmete girmeye gerek var mıydı bilemiyorum doğrusu...(3/10)
Film bekleneni vermiyor, filmin sonuna kadar hep bir bosluk var, bir seyin eksikligini hissediyorsunuz. Yani kurgusu iyi degil. Ama bunun yaninda 'cool' sahneler gercekten iyi.
Tmm belki bir X-Men veya bir Spiderman değil ama gene de güzel ve izlenmeye değer bir film. Yani izleyeneni kararından ötürü kızdıracak bir film değil. Az da olsa süper kahramanlardan hoşlanıyorsanız zevk alarak izleyeceğiniz bir film.
ben izleyeli bir ay oldu ama filmde zaten çok yüksek bir kalite beklemedigim halde bana kötü geldi film çok dagılmış geçmişe git gellerle yani bilmiyorum senaryoda çok kötü insanları öldüren bir kralık katil ve iyiligi buluyor saçma daha iyi bir temel oturtula bilirdi
film güzel kızda güzel ama bu kadar acımasız bir kiralık katilin milleti öldürdükten sonra manken gibi kırıtması bence komik ...ince ruhlu bir ninja.....bir kaç efekt var ama filmi kurtarmaya yetmez..bence filmde devamlı geri dönüşler olduğu için fazla hareket kalmamış....belki 2. si daha güzel olur bu haliyle dd den fazla farkı yok
Film Amerikan box officeinde ve eleştirmenler nedzinde süründü ve yapımcıların elinde patladı hatta 2.Kedikadın vakası olduğu bile söyleniyor,Jennifer abla da filmi kurtaramıyormuş ne yazık ki,ancak aksiyon-severler ve Garner hayranları için iyi bir seyirlik vaad ettiği söyleniyor,seçim sizin.Saygılar.