3,2
Elektra hakkında görüşlerin ?
12 Şubat 2005 tarihinde eklendi
marvel yakında stan lee ye bile film yaptıracak
14 Ocak 2006 tarihinde eklendi
çok hızla kana bi film değil,vasat bi film denilebilir,çizgi roman severler kesin izlemeli derim,çünkübi yorum olabilir,çok iyi sahneler de yoktu,beklediğimi karşılamadı açıkçası
29 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Daredevil uyarlaması zaten ezik bir yapımdı, Elektra da ondan aşağı kalmadı bence. Filmin sonunu zor getirdim. Ve neden kadın kahraman olunca sexy yönü ortaya konmak zorunda anlamadım.

ellerinde koskoca bir arşiv olan bu insanlar güzelim karakterleri nasılda harcıyorlar. Bakalım bir sonraki hezimet hangi kahramanımızı vurucak. Umarım F4 bu gurubun içinde olmaz...
15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben genelde filmlere ya 10 ya 1 pan veririm ama bu film cidden 6 lık bir film tam anlamıyla vasat.evde canınız sıkıldı çerez niyetine izleyin ama asla bir ana yemek değil.
5 Aralık 2006 tarihinde eklendi
eh işte:/ çekilmeseydide bişey olmazdı! garner deyip izledim ama o da filmi kurtaramamış;)
sinema
1 ziyaretçi
5 Mart 2005 tarihinde eklendi
filmden beklediğimi bulamadım hatta birazda sıkıldım
5 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Tmm belki bir X-Men veya bir Spiderman değil ama gene de güzel ve izlenmeye değer bir film. Yani izleyeneni kararından ötürü kızdıracak bir film değil. Az da olsa süper kahramanlardan hoşlanıyorsanız zevk alarak izleyeceğiniz bir film.
24 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Üzülerek tam bir hayal kırıklığı olduğunu sölemek zorundayım. Vasatı aşamayan sıraan bir film olmuş. Jennifer Garner'da filmi kurtarmaya yetmemiş. Umarım 2.sini çekmek gibi bir gaflette bulunmazlar.
13 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bi hayal kırıklığı daha...bu kdr güsel hikayeleri bunca sevdiimiz çizgiroman karakterlerini nden bööle filmlerle mahvedersiniz ki...filmin senaryosu güsel aslında oyuncular da fena deil özellikle alias tan tanıdıımız jennifer garner başrolde...ama efektler ööle yavan kalmışki sonra daha bi hareket beklio insan ama film bi durgunlukta o hikayeyi çok çok daha ii şekillerde işleip filmi de çok çok daha ii yerlere getirebilirlerdi yazık olmuş...
27 Mart 2006 tarihinde eklendi
Duru ve hoş bir filmdi. Ama türünün bol aksiyon ve heyacanın tam taşıyamamış. Yinede eğer seyretmediyseniz VCD veya DVD sini alıp izleyin derim. Pişman olmazsınız.
19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film pek güzel değil.görüntüde belirginlik yok.müzikler kötü.mantıksız bir film.izlemeyin diyorum
27 Ocak 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar lütfen filmi izlemeden gereksiz yere yorum yapmayın!!!
30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
sanırım bi aralar bu film türkiye de en çok satan 5 film arasındaydı...hhmm..
10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi ben beğendim
22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
söz konusu "jennifer garner" ise bu film izlenir. merakla bekliyorum.