kadirfatihkeskin
19 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Herkese tavsiye ederim ama iki filmi birden aynı anda izlemeyin biraz ağır kaçabilir. İzlediğim en iyi devam filmlerinden birisi. Kim bilir belki 1 tane devamı daha çekilebilir bence güzelde olur...
ya tmm filmi izledk güzeldi feln ama nası bi sondur o ya herşeyi ortada bırakmşlar. adam naptı uçağı kaçırdı mı? ya da artık beraber olucaklar mı? o kadr konuştular bi sonuca bağlıyamadan bitti.
İlk filmin güzel bir devamı. İlk filmin çıtasını yakalayamsada bence yinede çok hoş. Aşk filmi severler mutlaka izlemeli. Tabi öncelikle ilk filmini izlemek koşuluyla.
ilk başlarda diyaloglar sıksa da sonrasında sizi içine almaya başlıyor. birbirini uzun süredir görmeyen eski aşıkların konuşabilecekleri konular tüm gerçekçiliği ile yansıtılmış. çok doğal ve keyifli. süresi de tam kıvamında olunca keyifli bir seyirlik olmuş.7/10
külliyen yalan ya da yeşilçam filmi tadında.gerçeklikten uzak..filme dair en cok sevdiğim şey ise;
" Daydream delusion Limousine Eyelash Oh, baby with your pretty face Drop a tear in my wineglass Look at those big eyes See what you mean to me Sweet cakes and -milkshakes- (laughs) I am a delusion angel I am a fantasy parade I want you to know what I think Don't want you to guess anymore You have no idea where I came from We have no idea where we're going Launched in life Like branches in the river Flowing downstream Caught in the current I'll carry you. You'll carry me That's how it could be Don't you know me,(poet hands poem back) Don't you know me by now?? "
Diyalogları çok sağlam olan bir film. Bu da tabii ki senaristin işinin ne kadar zor olduğunu gösteriyor. Atraksiyon isteyen arkadaşlar bence hiç izlemesinler. Ama sağlam diyalog sevenler kaçırmasınlar. ilk film gibi sadece birkaç saatlik zaman dilimini anlatıyor ama aradan 9 sene geçmesine rağmen sadece 1 gün görüşmüş olan insanların bitmeyen aşkı var filmde...