4,1
Duvara Karşı hakkında görüşlerin ?
23 Şubat 2004 tarihinde eklendi
valla ben hiç hoş karşılamıyorum başrolde bi pornocunun olmasını... hatta ödül alması bana daha da ters geldi... bence insanlara örnek olucak kişlere ödül verilmeli... porno gibi bi yolu seçmiş ve bundan utanç bile duymayan birine diil... yazık...
3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
nasıl beğendiniz. yaaa....
18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hayatı kaymış yoldan çıkmış insanların öyküsü...iğrenç bir film. Tarlabaşının izbe mekanları ve alaturka müzik eşliğinde insanımız kötülenmiş! -1
24 Haziran 2021 tarihinde eklendi
ulan kimsede demiyoku sibel kekilli tam bir porno yildizi almanyada önüne gelen kaymiş böyle bir fahise böyle film cevirebilirmi hic mantik aliyormu hadi bunu gec bu film icin 350 tane bayanin arasindan sibeli secmişler ben yönetmen olsam bi gece sabaha kadar sibeli sikerim sonrada sen oyna derim jetonunuz düşerse haberin verin🤔🤔
28 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Sakın gitmyin güzel yazılarada aldanmayın verdiğiniz paraya yazık etmeyin beni gittim seans ta sinemanın tamamına yakını filmi bitirmeden gitti. Zevkler tartışılmaz ve filmden beklentiler farklı olabilir ama şansınızı başka filimlerde deneyin derim. Küfür çok, açık sahne çok bilerek gidin ( yinede gidecem diyorsanız)