sibek kekilli’den dolayı sürekli izlemeyi ertelediğim bir filmi.izledikten sonra ne kadar yanıldığımı anladım.aldığı ödülleri hakediyor.hatta oscar alamamasına şaşıyor insan.filmde yadırgadığım tek sahne evlenecekleri zaman çan çalınmasıydı.o kısmı pek anlayamadım.onun dışında film her sahnesinde solukları kesiyor.
Bİrol unel ve sibel kekilli birbirlerine ne kadar yakıstıklarını bu filmde bi kez daha anladık.Yapilmis en iyi turk filmleri arasindadir bence.Harika!!
son zamanlarada seyrettiğim en güzel filmlerden biri!! Yurt dışında yasanyan yaşıtlarımın çektiği sıkıntıları görmeme ön ayak oldu. filmde ki seks sahneleri filmde olması gereken seyler onlar olmasa film yavan olurdu. sibel kekilli'nin sansasyon yaratması belkide film için iyi bile oldu! cunku Türkiye de birsey ne olursa olsu iyi veya kötü sansasyonla ortaya cıktımı herkesin dakkati cekiyor. insanlarımız sibel kekilliyi merak edip filme gittiler ve hayatlarına güzel bir film kazandırdılar. birol ünel ve güven kıraç filmde olağan üstü idiler. fatih akın'a tesekkur borcluyuz. bizlere böyle buyuk bir seyir zevki verdigi için !!!
freni tutmayan bir bisikletle yokuş aşağı kayarken duvara çarparsınız ya daammm diye işte öle oluyosunuz filmi izleyince, fatih akın sonuçta olcek o kadar 10/10;)birol üner dışında sibel kekili olağanüstüydü.
Türk filmi neymiş herkes öğrendi.Artık eğlencelik amerikan filmlerinin modası geçmeye başladı.Artık insanlar gerçek bir film istiyor sanal dünyadan tamamen uzak.Duvara karşıda böyle bir film.gerçek bir film .
Gegen die Wand, bence en iyi türk filmi. Aldığı ödüller, imdb ve beyazperde puanları bunu ispatlar nitelikte. Bu filme berbat diyen şahıslara sadece gülüyorum. Mutlaka seyredilmesi gereken bir film. Ben biraz daha ileri gidip türk sinemasında bir başyapıt diyebilirim. Ama bu fikrimde dünya sinemasını kategori dışı tutuyorum. 10/10