4,1
Duvara Karşı hakkında görüşlerin ?
30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok klas bir film...
28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
kaiteli film
29 Eylül 2004 tarihinde eklendi
fatih akın

e sempatik yönetmen. almanya'Da işini yapmasına rağmen TÜRK kalabilmeyi bilen yönetmen.
29 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
sibek kekilli’den dolayı sürekli izlemeyi ertelediğim bir filmi.izledikten sonra ne kadar yanıldığımı anladım.aldığı ödülleri hakediyor.hatta oscar alamamasına şaşıyor insan.filmde yadırgadığım tek sahne evlenecekleri zaman çan çalınmasıydı.o kısmı pek anlayamadım.onun dışında film her sahnesinde solukları kesiyor.
28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmemiştim.... ailece izlemeyin de :) mutlaka izleyin....
23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bİrol unel ve sibel kekilli birbirlerine ne kadar yakıstıklarını bu filmde bi kez daha anladık.Yapilmis en iyi turk filmleri arasindadir bence.Harika!!
5 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
son zamanlarada seyrettiğim en güzel filmlerden biri!! Yurt dışında yasanyan yaşıtlarımın çektiği sıkıntıları görmeme ön ayak oldu. filmde ki seks sahneleri filmde olması gereken seyler onlar olmasa film yavan olurdu. sibel kekilli'nin sansasyon yaratması belkide film için iyi bile oldu! cunku Türkiye de birsey ne olursa olsu iyi veya kötü sansasyonla ortaya cıktımı herkesin dakkati cekiyor. insanlarımız sibel kekilliyi merak edip filme gittiler ve hayatlarına güzel bir film kazandırdılar. birol ünel ve güven kıraç filmde olağan üstü idiler. fatih akın'a tesekkur borcluyuz. bizlere böyle buyuk bir seyir zevki verdigi için !!!
19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
freni tutmayan bir bisikletle yokuş aşağı kayarken duvara çarparsınız ya daammm diye işte öle oluyosunuz filmi izleyince, fatih akın sonuçta olcek o kadar 10/10;)birol üner dışında sibel kekili olağanüstüydü.
27 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Türk filmi neymiş herkes öğrendi.Artık eğlencelik amerikan filmlerinin modası geçmeye başladı.Artık insanlar gerçek bir film istiyor sanal dünyadan tamamen uzak.Duvara karşıda böyle bir film.gerçek bir film .
27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlemekten sıkılmadığım sayılı filmlerden.mutlaka izleyin!!!
17 Mart 2007 tarihinde eklendi
cok degişik bi filmdi hatih akının kendini kanıtladıgı bi yapım film cok surukleyici benim canım hiç sıkılmadı ısrarla tavsiye ediyrm
24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
harika ötesi bir film 10 üzerin den 15 veririm bu filme filimde kendimden geçtim diyebilirim müzikleride film kadar iyi
21 Mart 2004 tarihinde eklendi
bu birol ünel nasıl mükemmel bir oyuncudur böyle ya..film de idare eder ama fatih akın’ın tarantino’yu küçümsemesine de uyuz olmadım değil yani..
23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gegen die Wand, bence en iyi türk filmi. Aldığı ödüller, imdb ve beyazperde puanları bunu ispatlar nitelikte. Bu filme berbat diyen şahıslara sadece gülüyorum. Mutlaka seyredilmesi gereken bir film. Ben biraz daha ileri gidip türk sinemasında bir başyapıt diyebilirim. Ama bu fikrimde dünya sinemasını kategori dışı tutuyorum. 10/10
18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
10 numara bir film.