4,1
Duvara Karşı hakkında görüşlerin ?
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi türk filmlerinden biriydi.kabullenmesi zor ama ülkemizden gerçekler gösterilmiş...10/7
9 Nisan 2004 tarihinde eklendi
ben çok beğenmedim çünkü o kadar gereksiz sahneler vardı ki.yani normalde bi filmde beni seks sahneleri rahatsız etmez ama iş bitiyo banyoda çıplak,duruyor çıplak bi süre sonra filmden kopmama ve baymama neden oldu.birol ünel müthis,kekilli biraz gölgede kalmis onun yanında meltem cumbul kötüydü.sonuçta altın ayı almış önünde eğilirim ama düşüncemi söylerim!
23 Mart 2004 tarihinde eklendi
özgün konusuyla, gerçekçi havası ve vurucu planlarıyla son derece etkileyici bir film. Oyunculuk açısından Meltem Cumbul'un sırıttığı yapımda kadronun geri kalanı (özellikle Birol Ünel) çok çok iyi...(8/10)
7 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Açıkçası çok daha başarılı türk filmleri izledim (Kaç Para Kaç,Eşkıya)Onlardan aldığım keyfi alamasam da ,izlenebilir bir film.
9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir deneme.Fatih Akın hatırı sayılır bir yönetmen olduğunu artık bağırıyor
23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bunalım dozu yüksek bi film.. ama bu türden hoşlananlar için idealdir.. benim için 10/6
14 Kasım 2004 tarihinde eklendi
iyi bi filmdi ama bence sırf sansasyon yaratsın diye gereksiz bikaç sevişme sahnesi var
25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İkinci kez izlemeye gelemediğim filmlerden birisi.Ama film kötü değil kesinlikle.