filmin ilk yarısını özellikle çok beğendim. sonu biraz basitti. yani herkes tahmin etti. ikiside ölseydi daha hoş bi son olurdu... büyük aşk hikayelerinde de hep ölmezlermi???
bu sezon seyrettıgım en fılmlerden bırı dıyebılırım bu kadar basarılı bır fılm oldugunu tahmın etmedım..bırol unel o kadar ıyıkı tıyatro olsa ayakta alkışlardım o nasıl bir oyunculuk yaa bravo valla fatıh akın kesınlıkle dokturmus fılmın muzıklerıde bır o kadar ıyısibelde cok basarılı cok dogal guven kıraç meltem cumbul hepsı bırer harıka nefs bır etkıleyıcı fılm MUTLAKA GORULMESI GEREKEN BIR BASYAPIT tum oyuncuları ve yonetmenı tebrık etmek gerekır
mükemmel bir retrospektif fatih akın ın en başarılı filmiydi bence her şey çok güzel işlenmiş kurgu ve işleyiş kesinlikle müthişti kamera kullanımlarına hayran kaldım fatih akın shallow focus kullanmış sanırım bu da filmi tekniksel olarak çok iyi bir bıyuta getirmiş ben çok beğendim tebrikler fatih akın
Fatih Akın konusunda eleştirel bir tavrım olduğu için, arkadaş çevremle aramda alaylı bir sürtüşme uzunca bir zamandır sürmekte. Duvara Karşı'nın iyi bir film olduğunu inkar etmiyorum ama bu filmi kült, Fatih Akın'ıda dahi bir yönetmen yapmakta büyük bir saçmalık.Alelade iyi bir filmdir sadece Duvara Karşı. Fatih Akını üst bir mertebeye yerleştirmeninde hiçbir mantığı yok. O bir Tarantino değil. Filmlerinde hangi alt metinler var? Hangi kurgu, hangi sinema dilinden bahsediyoruz? Emin olun Türkiye'de birçok fatih Akın var. Avrupada dikkat çekmesinin en önemli sebebi egzotik bir öğe olmasıdır. Free üniversite gençliğini tavlayabilecek bir film. Duvara Karşı üzerinden profesyonel sinema konuşanlara vereceğim cevap suskunluktur...
bu fiLmi begenenLeri anLamiyorum bence son derece ucuz bir fiLm... kaLiteLi bir fiLm oLsaydi herseyinden gectim hic oLmazsa erotizmin de birazcik estetik oLurdu... inaniLmaz derece de basit we tahammuL ediLemez igrencLikte....
slm.Abartıldığı kadar iyi bi film olduğunu düşünmüorum. Sibel Kekilli nin, Cahit in adam öldürmesinden sonra banyoda ağladığı sahne, oyunculuk namına takdir edilir. Ödüllü olması Türkler açısından gurur verici ama bu da çok abartılıyor. Muhteşem filmler yapıoruz bunu iyi pazarlıoruz da yine de ödül mü vermiyolar..reklam, ortam, yapım ödüle müsait..daha iyilerini de yapabiliriz....aile yapısı üzerine iyi bir tahlil diyebilirim..sıkılmadım ama unutulmaz değil.
bence bu hayatımda seyrettiğim en saçma filmlerden biri idi olmasa da olurmuş yani nasıl böyle çok saçmalamışlar anlamadım zaten porno yıldızından da oyuncu olmaz avrupa zevki nasılsa adamlara acıyorum