Duvara Karşı

jamesbond-2
jamesbond-2

18 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Birol Ünel ve Sibel kekilli'nin müthiş oyunculuklarıyla süsledikleri,gerçekten türk sinemasının bence önemli filmleri arasında çoktan yerini aldı duvara karşı.Beklenmedik gelişmeler,nefretle başlayan ilişki ve sonucu öngörülemeyen olaylar silsilesi,kesinlikle mükemmel...
cemol
cemol

15 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Övgüleri , ödülleri tamamen hakeden bir film.Çok iyi olmuş.Günümüz toplum değerlerine de eleştirel bir bakış atıyor.Ne yaparsanız yapın eninde sonunda duvara çarpıyorsunuz
ibrahim-ural
ibrahim-ural

7 Nisan 2005 tarihinde eklendi
işte aşkın o sınırsız o engel tanımaz güzelliği.standart aşk filmlerinden arındırılmış ve içinde türlü haykırışların olduğu basite indirgenemeyecek tuhaf karmaşa öyküsü olan bir baş yapıt.

"burada yaşamayan tek şey benim" sözünün akılalmaz güzelliği, sessizliğin içine gömülmüş bir çift yürek.tek kelime ile mükemmel...
darla78
darla78

9 Mart 2005 tarihinde eklendi
slm.Abartıldığı kadar iyi bi film olduğunu düşünmüorum. Sibel Kekilli nin, Cahit in adam öldürmesinden sonra banyoda ağladığı sahne, oyunculuk namına takdir edilir. Ödüllü olması Türkler açısından gurur verici ama bu da çok abartılıyor. Muhteşem filmler yapıoruz bunu iyi pazarlıoruz da yine de ödül mü vermiyolar..reklam, ortam, yapım ödüle müsait..daha iyilerini de yapabiliriz....aile yapısı üzerine iyi bir tahlil diyebilirim..sıkılmadım ama unutulmaz değil.
zerrinle
zerrinle

4 Mart 2005 tarihinde eklendi
bu filmi Türk Sineması dersinde arkadaşlarımla birlikte izledim ilk. hocamız da dahil hemen hemen hepimiz filmi çok beğendik. görülmesi gereken, ödüllü ve bir nevi Türk Kültürü’nü, duruşunu içine tezatlık da katarak anlatmış. konusu çok ilginç. duygusal zaman zaman komik bir içerik... görmenizi tavsiye ederim. gerçekten aldığı ödülleri hakediyor. oyuncu performansları da çok iyi. iyi sinema günleri dilerim sizlere...
falconx74
falconx74

15 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çarpıcı ve mükemmel bir film..kaybedenlerin hikayesi..oyunculuklar ve müzikler de mükemmel..
enginbehlul
enginbehlul

15 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Filmin Müziklerini yapan şu Klaus Maeck Hakkında bana bilgi verebilecek bir arkadaş varmı.
asirap
asirap

9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok ama çok kötü bir filmdi.Malesef oldukça sıkan bir hava,aptalca diyaloglar vede başarısız bir senaryo. 10 ÜZERİNDEN EKSİ 10
erdo1903
erdo1903

12 Ocak 2005 tarihinde eklendi
filmin muhteşemlği tartışılmaz. bir muhteşem kişi varki akıllara ziyan BİROL ÜNEL bu adan piskopat filmlerinin aranan adamı bundan sonraki her fılmını ızlıycem
ilkerekleme
ilkerekleme

25 Aralık 2004 tarihinde eklendi
arkadaşlar sibel kekilli önceden porno film çevirmniş diye burada onun önceden yaptıklarını mı yargılayalım yoksa buradaki oyunculuğunumu..
bu arada film almanya için oscar elemelerinede katılacak..bence bizim bile gurur duymamız lazım...
hsafaunal
hsafaunal

18 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence bu hayatımda seyrettiğim en saçma filmlerden biri idi olmasa da olurmuş yani nasıl böyle çok saçmalamışlar anlamadım zaten porno yıldızından da oyuncu olmaz avrupa zevki nasılsa adamlara acıyorum
eren406
eren406

13 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Şimdiye izlediğim en iyi türk filmlerinden biri idi.Gerçekten ödülleri haketmiş.Özellikle birol ünelin oyunculugu müthiş.Aranan jön erkek bulundu:) bu arada sibelin oyunculuguda cok iyi idi.Sibele yapılan haksızlıklar ve eleştiriler çok ağır.Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi türk toplumuna geleneklerine hakaret birşey göremedim.Tam bizi anlatan bir film.Ve hergün yaşanan bir hayattan kesit.Türkiyede böyle binlerce hayat hikayesi var.Neyse film çok iyi kaçırmayın!!!
garrettie
garrettie

12 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bu filmin cok fazla reklami yapilmisti o yuzden pek izlemek istemedim klasik kofti bi film die tahmin etmistim digiturkte mi ne bi yerde gosteriyolardi bu filmi istemeyerek de olsa izledim megersem baya guzelmis duyupta gormedigim bi hayati ogretti bana sonradan o sekilde yasayan insanlarin ne kadar cok olduguna boyle bir kultur soku yasamalarinin ne kadar normal oldugunu anladim farkli bir hayatin bir kesitini sunmustu ve gayet de basariliydi
desertrose-012003
desertrose-012003

4 Aralık 2004 tarihinde eklendi
fatih akın işte daha ne olsun karın tokluğuna beni yanına çırak alırmı acaba?
selin-taskin
selin-taskin

14 Kasım 2004 tarihinde eklendi
iyi bi filmdi ama bence sırf sansasyon yaratsın diye gereksiz bikaç sevişme sahnesi var