zerrinle
4 Mart 2005 tarihinde eklendi
bu filmi Türk Sineması dersinde arkadaşlarımla birlikte izledim ilk. hocamız da dahil hemen hemen hepimiz filmi çok beğendik. görülmesi gereken, ödüllü ve bir nevi Türk Kültürü’nü, duruşunu içine tezatlık da katarak anlatmış. konusu çok ilginç. duygusal zaman zaman komik bir içerik... görmenizi tavsiye ederim. gerçekten aldığı ödülleri hakediyor. oyuncu performansları da çok iyi. iyi sinema günleri dilerim sizlere...
filmin muhteşemlği tartışılmaz. bir muhteşem kişi varki akıllara ziyan BİROL ÜNEL bu adan piskopat filmlerinin aranan adamı bundan sonraki her fılmını ızlıycem
arkadaşlar sibel kekilli önceden porno film çevirmniş diye burada onun önceden yaptıklarını mı yargılayalım yoksa buradaki oyunculuğunumu.. bu arada film almanya için oscar elemelerinede katılacak..bence bizim bile gurur duymamız lazım...
bence bu hayatımda seyrettiğim en saçma filmlerden biri idi olmasa da olurmuş yani nasıl böyle çok saçmalamışlar anlamadım zaten porno yıldızından da oyuncu olmaz avrupa zevki nasılsa adamlara acıyorum
Şimdiye izlediğim en iyi türk filmlerinden biri idi.Gerçekten ödülleri haketmiş.Özellikle birol ünelin oyunculugu müthiş.Aranan jön erkek bulundu:) bu arada sibelin oyunculuguda cok iyi idi.Sibele yapılan haksızlıklar ve eleştiriler çok ağır.Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi türk toplumuna geleneklerine hakaret birşey göremedim.Tam bizi anlatan bir film.Ve hergün yaşanan bir hayattan kesit.Türkiyede böyle binlerce hayat hikayesi var.Neyse film çok iyi kaçırmayın!!!
bu filmin cok fazla reklami yapilmisti o yuzden pek izlemek istemedim klasik kofti bi film die tahmin etmistim digiturkte mi ne bi yerde gosteriyolardi bu filmi istemeyerek de olsa izledim megersem baya guzelmis duyupta gormedigim bi hayati ogretti bana sonradan o sekilde yasayan insanlarin ne kadar cok olduguna boyle bir kultur soku yasamalarinin ne kadar normal oldugunu anladim farkli bir hayatin bir kesitini sunmustu ve gayet de basariliydi
film gerçekten çok başarılı ve kaliteli olmuştu. özellikle meltem cumbulun oyunculuğu göz dolduruyordu yani arada sırada ortaya şarkı söylemek için çıkan kadında olmasa türk filmi olduğunu anlamayacaktık