Her saniyesi heyecan dolu.Martin Scorsesinin en önemli filmi bence.Kadro çok iyi.Ayrıntıları yakalayabilmek için mutlaka birkaç kere izlenmeli bence.Harika kesinlikle izlenmeli...
*Sinemanın kralı martin scorsese den muhteşem bir film daha.Kesinlikle bu filmi herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum bu filmi sonuna kadar izleyip o film biterken çalan o muhteşem film müziğini dinledikten sonra martin scorsese ye teşekkür edeceksiniz.Elbette muhteşem oyuncuları filmin müzikleri başarılı kurgusu görüntü yönetmeninin muhteşem performansları da filme büyük katkı sağlamış kısacası kesinlikle izlenmesi gereken insana farklı duygular hissettiren muhteşem bir film var karşımızda.*
bence bu zamana kadar izlediğim filmler arasında en iyi film diyebilirim. Leonardo DiCaprio , Matt Damon , Mark Wahlberg , Jack Nicholson , Vera Farmiga , Anthony Anderson , Ray Winstone , Alec Baldwin bu filmde bir araya gelmişler. Bazı filmler vardır ki ünlüler kadrosudur dersinizki mükemmel bir film ama izlediğinizde sadece ünlüler karmasından ileri gidemez. Ama bu filmde mükemmel işlenmiş aktörler rollerini mükemmel oynamış suç örgütü ve polis teşkilatının arasındaki dengesiz ve karmaşık köstebek ağını kim kimin yanında kim kimin dostu finali ile de mükemmel bir film...
bazen birinin eleştirilmesinin onun cok iyi olmasından kaynaklandigi soylenir. Di caprio böyle bi adam o kadar parlak bir oyuncu ki yaptigi isi didik didik edior elestirmenler olaganüstü bir drama oyuncusu oldugunu gorduk matt damon ve jack nickelson olaganüstüydü yine -resmen ölüm ani-dünya fani modundaydı film
Bence de süper bir film. Sıradanlıktan kurtulmuş, izleyiciyi şaşırtan bi film, devamını tahmin edebildğim filmlerden bıktım artık ama bu film tabuları yıkmış bence
Çok iyi bir film olmuş. Scorsese'nin en iyi filmi diyebilirim. 10/8 veriyorum. Kamera önü de arkası da yıldız dolu. Brad Pitt sağlam para kazanmış olsa gerek bu yapımdan.
kesinlikle scorsese nin en iyi filmi.jack nicholson,matt damon,di caprio oyunculuk dersi veriyor.oscarı elinin tersiyle alan film.şunu söylemeliyim ki müzikleri muhteşemdi.bir başyapıt.