KaliteTAKİP
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
arkadaslar ben zor bır fılme guzel derım ama sunu bılın fılmı begenmeyen arkadaslar konusunu ıdraak edememısler ve fılmden anlamıyanlardır bufılm gercekten konusuyla oyunculuguyla kusursuz olmus kı oyuncu kadrosu hepsı cok saglam mutlaka ızleyın fılmın buyusune kapılacaksınız zamanın nasıl gectıgını unutacaksınız sıddetle tavsıye edıyorum POLiSiYe fılm budurr
Filmin Senaryosu, oyunculuğu özellikle kurgusu muhteşemdi. Filmde usta yönetmen Martin Scorsese ve muhteşem oyuncu kadrosu var. Filmin güzel olması muhtemeldi. Kesinlikle izlemeye değer MUHTEŞEM ÖTESİ bir film. 9.3/10
Film daha gizemli olsa daha iyi olurdu bence... Köstebeği bizlerde merak etseydik. O zaman bu final havada kalmazdı(Daha dehşet bir son olurdu)... Yinede sürükleyici ve oyunculuk harika....
Senaryonun farklılığı, müthiş oyunculukları, sahnelerle mükemmel uyum sağlayan müzikleri, filmin uzun süresine rağmen merak seviyesini hep üst düzeyde tutması, tahmin edilemeyen finali ve Scorsese nin minik dokunuşları bu filmi başyapıt yapmaya yetmiş. Gerçekten Oscarı sonuna kadar hak eden bir yapım. Nokta
Bir film,insanı ancak bu kadar etkileyebilir,bunu da sadece Martin Scorsese yapabilir.The Departed hakkında -şöyle olmuş,böyle olmuş- diye yorum yapıp,onu diğer filmler gibi incelememek lazım.Çünkü o apayrı bir yerde.Hayatımda ilk defa bir film için on puanın yetersiz olduğunu düşünüyorum.’’The Departed’’ bunca yıldır izlediğim en iyi filmlerden biri değil,en iyisi.
pek de bi numarası olmayan,jack nicholson un yer yer abartıya kaçan oyununun yanında,di coprio nun bende burdayım demeyi başarabildiği ve bu sayede kendisine uyuz olanları daha da uyuz ettiği,matt damon uğruna onca pisliği yaptığı manzarasıyla kapanan ve su testisi su yolunda kırılır mesajını ileten bir film.10/7,5