trostip
11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle mükemmel. Fakat film açıklamasında klon olduklarını belirtmeleri hiç iyi olmamış. en başta onların klon olduğunu bilmeden izlemek ve bunu filmin süreci nde öğrenmek daha heyecan verici oluyor. ben konuyu okumadan izlemiştim filmi. kurgu süper hikaye çok iyi hazırlanmış.
ben bu kadar heyecanlı ve de bol aksiyon sahneli film izlemedim desem yeridir film baştan sona kadar soluk soluğa izlenebilecek bir yapıda.heyecanla sonunu bekliyorsunuz ayrıca konusu itibariyle çağımızın tartışma konularından birini ele alması ve de bunu kendi yorumuyla bize aktarması filmin izlenmesi gereken filmler kategorisine sokuyor izlemenizi tavsiye derim.
Tepeden tırnağa müthiş. Bilimkurgu, aksiyon, gerilim ve daha fazlası. Ne ararsanız bulabileceğiniz mükemmel bir yapım. Bir filmin 10 üzerinden 10 alabilmesi için daha ne gerekir ki. İzlediğim ender güzellikteki filmlerden biri. Mutlaka ama mutlaka izleyin. 10/10
Yönetmen BAY’in yapımcı Jerry Bruckheimer’sız ilk çalışmasında, alnının akıyla çıkıtğına inanıyorum.gişede tutanamasada eleştirmenler nezdinde beğenilen ikinci BAY filmi olduğunu biliyorum...
çok beğendim valla...bir kaç saniye düşündüm kaç vereyim diye puan kıramadım 10 verdim:) çünkü o kadar ustaca düşünülmüş ki, kurgusu muhteşem yani!! oyuncular da iyi oynamış, final de çok iyiydi...çok güzel bir ütopya filmi kesinlikle. ama ben 10 küsür yıl sonra dünyanın böyle olacağına inanmıyorum...uçan trenler, motosikletler falan...en az 100 yılı alır heralde böyle bir şey. yani kesinlikle izleyin bence süper yapmışlar:)
scarlett johansson 'un izlediğim ilk filmiydi ve beni kendine aşık etti.romantik öpüşme sahnelerinde kendimden geçtim. kesinlikle izlenmesi gerek.senaryosu da hoştu.10/10
muhteşem bir bilimkurgu filmi herşeyden önce konusu yepyeni hatta daha da ileriyi gören daha da ilerki Dünya için belki şuan bize çok bilimkurgusal gelse de bi o kadarda gerçekçi bir film. Kurgu muhteşem ama neolursa olsun benb bu filmin içine biraz da aşkı koyacam demiş sanki yönetmenim öpüşme sahnelerini 5 dk. önceden kestirebiliyorsunuz. Ama bu film cidden izlenmeye değer
bir çok kişinin de dediği gibi benim de beklediğimden daha iyi çıktı film bana göre baştan aşağı sürükleyici ve hareketliydi. oyuncular senaryo ,kurgu hepsi güzel izlenilmesi gereken bir film diye herkese tavsiye ederim.