Ada
    4,2
    Ada hakkında görüşlerin ?

trostip
    trostip

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    film tek kelimeyle mükemmel. Fakat film açıklamasında klon olduklarını belirtmeleri hiç iyi olmamış. en başta onların klon olduğunu bilmeden izlemek ve bunu filmin süreci
    nde öğrenmek daha heyecan verici oluyor. ben konuyu okumadan izlemiştim filmi. kurgu süper hikaye çok iyi hazırlanmış.
    crazygirl4562
    crazygirl4562

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    ben bu kadar heyecanlı ve de bol aksiyon sahneli film izlemedim desem yeridir film baştan sona kadar soluk soluğa izlenebilecek bir yapıda.heyecanla sonunu bekliyorsunuz ayrıca konusu itibariyle çağımızın tartışma konularından birini ele alması ve de bunu kendi yorumuyla bize aktarması filmin izlenmesi gereken filmler kategorisine sokuyor izlemenizi tavsiye derim.
    cool-bixente
    cool-bixente

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Tepeden tırnağa müthiş. Bilimkurgu, aksiyon, gerilim ve daha fazlası. Ne ararsanız bulabileceğiniz mükemmel bir yapım. Bir filmin 10 üzerinden 10 alabilmesi için daha ne gerekir ki. İzlediğim ender güzellikteki filmlerden biri. Mutlaka ama mutlaka izleyin. 10/10
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Yönetmen BAY’in yapımcı Jerry Bruckheimer’sız ilk çalışmasında, alnının akıyla çıkıtğına inanıyorum.gişede tutanamasada eleştirmenler nezdinde beğenilen ikinci BAY filmi olduğunu biliyorum...
    mertalgan

sonuna kadar hiç sıkılmadım 10/10
    happyface
    happyface

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    çok beğendim valla...bir kaç saniye düşündüm kaç vereyim diye puan kıramadım 10 verdim:) çünkü o kadar ustaca düşünülmüş ki, kurgusu muhteşem yani!! oyuncular da iyi oynamış, final de çok iyiydi...çok güzel bir ütopya filmi kesinlikle. ama ben 10 küsür yıl sonra dünyanın böyle olacağına inanmıyorum...uçan trenler, motosikletler falan...en az 100 yılı alır heralde böyle bir şey. yani kesinlikle izleyin bence süper yapmışlar:)
    lord-of-warr
    lord-of-warr

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    scarlett johansson 'un izlediğim ilk filmiydi ve beni kendine aşık etti.romantik öpüşme sahnelerinde kendimden geçtim. kesinlikle izlenmesi gerek.senaryosu da hoştu.10/10
    hapisci35
    hapisci35

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    filmi izlemek bir turlu nasip olmamişti.konusuyla bayagi enteresan bir film olmus.izlemeyenlere tavsiye ederim.
    therock53
    therock53

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    süper bir senaryo testereden sonra hakikaten ii bir senaryo görsel efekt desen zaten süper
    ocakli79
    ocakli79

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bence son yılların en iyi bilimkurgu aksiyon filmi. baştan sona soluk soluğa izleyeceğiniz bir filim. görüntü ve ses efektleri mükemmel.
    raikonensheva
    raikonensheva

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Bu filMİm bu kADar güzeL olaCağını tahmin etmiodum gerçekten süper....bilim kurgu sevenlerden beyenmeyen çıkmaz sanırım...
    Yasin Erdemir
    Yasin Erdemir

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    film 10 numara izleyinn
    toxicty
    toxicty

23 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    ılk afısını gordugumde cok sade bır fılm oarak dusunmustum ama fragmanını ızleyonce fılm sızı zaten kendıne cekıyo ..bu tıp konulu fılmerı özlemıstım acıkcası superrr mutlak ızleyın
    beetlejuicesenol
    beetlejuicesenol

22 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    muhteşem bir bilimkurgu filmi herşeyden önce konusu yepyeni hatta daha da ileriyi gören
    daha da ilerki Dünya için belki şuan bize çok bilimkurgusal gelse de bi o kadarda gerçekçi bir film. Kurgu muhteşem ama neolursa olsun benb bu filmin içine biraz da aşkı koyacam demiş sanki yönetmenim öpüşme sahnelerini 5 dk. önceden kestirebiliyorsunuz.
    Ama bu film cidden izlenmeye değer
    cimsera
    cimsera

5 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    bir çok kişinin de dediği gibi benim de beklediğimden daha iyi çıktı film bana göre baştan aşağı sürükleyici ve hareketliydi. oyuncular senaryo ,kurgu hepsi güzel izlenilmesi gereken bir film diye herkese tavsiye ederim.