Demirtas
24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Doğrusu bu film hakkında vizyona girdiği dönemde çok konuşulmuştu. İzledikten sonra bu konuşmaların biraz abartı olduğunu gördüm. Kötü bir film değil. İyi bir aksiyon, hoş bir seyirlik. Ama abartıldığı kadar değil.
micheal bay in hünerli ellerinde işlenmiş kusursuz bir senaryo.ewan mcgregor ve s.johansson iyi iş çıkartmış doğrusu ama ben filmde en çok sean bean in performansını beğendim.kesinlikle izlenmesi gereken bir film.9/10
filme kötü demek imkansız ötesi.bir an amerikanın gercekten böle bişey yapacağını düşündüm.yani o derece kendimi kaptırmışım filme.müzik falan cok güzel secilmiş.Bu arada Ewan mcgregor ii iş çıkarmış.Film severlerin kesinlikle izlemesi gereken bi film;).
Açıkçası film başlarda biraz sıktı ve nedir bunlar dedim. ama filmdeki bu olaylarn nedenini bu teknoloji harikasını filmin sonlarında anlıyorsunuz. Ve film çok akıcı, ilginç bir senaryo ve iyi oyuncular var. 10/8
süper bir film! harika bir senaryo aksiyon ve bilimkurgunu mükemmel birleştiriyor.oyuncular da çok iyi.scarlett johansson yine güzelliğiyle büyülüyor..filmi izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım mutlaka izlenilmesi gereken bir film 10/10
Film bilim-kurgu dalında başarılıydı. Ewan'la Scarlett'in uyumu filmi sürüklemeye yetiyor. Aksiyon sahneleri de iyiydi. Ancak bazı mantık hataları bana saçma geldi. Örneğin klonlara verilen zekayı istedikleri gibi şekillendirebiliyorlar. Peki o zaman Lincoln Siz Echo nasıl böyle değişik düşüncelere kapılıyor? Filmin o kısmı biraz mantıksız geldi. Onun dışında genelde iyiydi. Ewan McGregor seviyorsanız bu filmi mutlaka izleyin. 10 üzerinden 8.
gerçekten çok güzel bir film...ewan mcgregor ve scarlett johanson harika bir ikili oluşturmuşlar...konu olarak da orjinal bir senaryoya sahip ayrıca efektler de çok güzeldi yanlız bir ara ewan’la scarlett’in ajanlardan kaçış sahnelerini izlerken cüneyt arkın filmleri izliyormuş gibi oldum:)o kadar yükseklikten düşüp ufak sıyrıklarla kurtulmaları bana abartılı geldi ama hakikaten iyi bir filmdi.9/10
Filmin aslında orjinal bi konusu var ve zaman zaman aksiyon heyecan noktasına ulaşıyor..Ama filmin içined boşluklar var bazı şeylerin izleyici tarafından doldurulması bekleniyor ama cevapsız soruları değil izleyici senaryo bile dolduramıyor..Ama çok irdelemezseniz eğlenceli bir film izlersiniz :)