Ada
    4,2
    Ada hakkında görüşlerin ?

Demirtas
    Demirtas

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Doğrusu bu film hakkında vizyona girdiği dönemde çok konuşulmuştu. İzledikten sonra bu konuşmaların biraz abartı olduğunu gördüm. Kötü bir film değil. İyi bir aksiyon, hoş bir seyirlik. Ama abartıldığı kadar değil.
    muzafferkabaci
    muzafferkabaci

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    güzel..konusu ilginç..beyendim açıkcası...
    comoglu702
    comoglu702

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Mükemmel bir film. Bu filmin konusu başka hiç bir filme benzemiyor. İzleyin kesinlikle.
    meltem-baydar
    meltem-baydar

20 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    hoş bi flim olmus gercekten..
    duygu-1993
    duygu-1993

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    the ısland kesinlikle her filme benzemiyor.çok değişik bir konusu var.ve mutlaka izlenmesi gerek...
    taylor-durden
    taylor-durden

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    micheal bay in hünerli ellerinde işlenmiş kusursuz bir senaryo.ewan mcgregor ve s.johansson iyi iş çıkartmış doğrusu ama ben filmde en çok sean bean in performansını beğendim.kesinlikle izlenmesi gereken bir film.9/10
    enes-zeren
    enes-zeren

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    filme kötü demek imkansız ötesi.bir an amerikanın gercekten böle bişey yapacağını düşündüm.yani o derece kendimi kaptırmışım filme.müzik falan cok güzel secilmiş.Bu arada Ewan mcgregor ii iş çıkarmış.Film severlerin kesinlikle izlemesi gereken bi film;).
    Ilknur K
    Ilknur K

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Açıkçası film başlarda biraz sıktı ve nedir bunlar dedim. ama filmdeki bu olaylarn nedenini bu teknoloji harikasını filmin sonlarında anlıyorsunuz. Ve film çok akıcı, ilginç bir senaryo ve iyi oyuncular var. 10/8
    Plagueis
    Plagueis

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    süper bir film! harika bir senaryo aksiyon ve bilimkurgunu mükemmel birleştiriyor.oyuncular da çok iyi.scarlett johansson yine güzelliğiyle büyülüyor..filmi izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım mutlaka izlenilmesi gereken bir film 10/10
    niena
    niena

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    michael bay'in en iyi filmlerinden biri..senaryo ve kurgu oldukça başarılı..oyuncuların uyumu da çok iyiydi..süper bi bilimkurgu filmi..
    ynarcin
    ynarcin

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    oldukça kaliteli bir film.herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
    uachampionur
    uachampionur

31 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Film bilim-kurgu dalında başarılıydı. Ewan'la Scarlett'in uyumu filmi sürüklemeye yetiyor. Aksiyon sahneleri de iyiydi. Ancak bazı mantık hataları bana saçma geldi. Örneğin klonlara verilen zekayı istedikleri gibi şekillendirebiliyorlar. Peki o zaman Lincoln Siz Echo nasıl böyle değişik düşüncelere kapılıyor? Filmin o kısmı biraz mantıksız geldi. Onun dışında genelde iyiydi. Ewan McGregor seviyorsanız bu filmi mutlaka izleyin. 10 üzerinden 8.
    naked-soul
    naked-soul

27 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    gerçekten çok güzel bir film...ewan mcgregor ve scarlett johanson harika bir ikili oluşturmuşlar...konu olarak da orjinal bir senaryoya sahip ayrıca efektler de çok güzeldi yanlız bir ara ewan’la scarlett’in ajanlardan kaçış sahnelerini izlerken cüneyt arkın filmleri izliyormuş gibi oldum:)o kadar yükseklikten düşüp ufak sıyrıklarla kurtulmaları bana abartılı geldi ama hakikaten iyi bir filmdi.9/10
    miramus
    miramus

16 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Filmin aslında orjinal bi konusu var ve zaman zaman aksiyon heyecan noktasına ulaşıyor..Ama filmin içined boşluklar var bazı şeylerin izleyici tarafından doldurulması bekleniyor ama cevapsız soruları değil izleyici senaryo bile dolduramıyor..Ama çok irdelemezseniz eğlenceli bir film izlersiniz :)
    filiztanis
    filiztanis

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    konusu ilginç geldi...boyle hayal gucunu zorlayan gercekten kopuk filmleri sevdiğim için benim için eğlenceliydi...