Sonunda izledim.Hele şu günlerde klon ve kromozom deneylerinin medyada sıkça yer aldığı zamanda izleyince gerçekten çok anlamlı göründü bana.Bir hayli de korkuttu.Filmde adam ne diyordu.-Hamburgeri yiyen İnek yediğini bilmek istemez.Ama unutmayalım birgün o inekleri bile bulamayabiliriz.Nasıl şimdi o eski sebze ve meyvelerdeki tadı alamıyorsak.Filmi izlerken umarım böyle bir gelecek olmaz dedim.Ama inanın bu olacak,domuz ve fare üzerinde insan organı üretenler bunları da yapacaklardır.Siz de bu mükemmel filmi izleyin ve gelecekte olabilecekleri görün.Çok mu kötümserim :(
Michael Bay'in en iyi filmi.Diğer filmleride görüntü olarak muhteşemdir ama sadece bu filmi adamakıllı bir hikayeye sahip.Ewan döktürüyor,Scarlet hayran bıraktırıyor...
çok gzldi. bence süper bi filmdi. özellikle scarlett johanson un performansını çok beğendim. oldukça farklı bi konusu vardı filmin ve gerçekten çok gzl bi şekilde işlemişler. hem aksiyon hem bilimkurgu , gerçekten farklı bi yapım olmuş , kesinlikle izleyin
bence film türleri arasinda ilk siralarda yer almayi hakediyor.. senaryo , oyunculuk ve islenis tam anlamiyla 4/4 lük. bastan sona kadar kesinlikle izlettiren ve sürükleyici bir basyapit..
gayet hoş olmuş. konusunu bilmeden gitmiştim sinemasına ve çok etkilendim. oyunculuk çok başarılıydı, konuda ilginç olmuş, en azından klasik konuların dışında kalmayı başarmış. izlenebilirliği 10/8 :)
Bilim-Kurgu sinemasının son zamanlardaki en iyi örneklerinden biri. Vaktinizi boşa harcamayacağınız ve tartışılan klonlama olayı üzerine ilginç bir yapım. Temposunu kaybetmeyen aksiyonu ve sürpriz sahneleri ile keyifle izlenebilecek bir film. Özellikle Bilim-kurgu meraklılarının daha çok hoşlanacağı bir yapım. Ama asla bir "Yapay Zeka " değil..
bence bi abartlı sahne dışında gayet başarılı bi filmdi yani motorsikleti eline alır almaz kullanmaya başlamaları bence biraz abartı olmuş ama onun dışında film çok gerçekçi ve kaliteliydi
film tek kelimeyle mükemmel. Fakat film açıklamasında klon olduklarını belirtmeleri hiç iyi olmamış. en başta onların klon olduğunu bilmeden izlemek ve bunu filmin süreci nde öğrenmek daha heyecan verici oluyor. ben konuyu okumadan izlemiştim filmi. kurgu süper hikaye çok iyi hazırlanmış.
bu kadar güzle bir film beklemiyordum. oldukça sürükleyiciydi. sıkılmadan izledim. vizyona girdiğinde ilgimi çekmemişti. ama sinemada izlenecek bir filmmiş.gerçekten güzeldi.