harika eglenceli sürükleyici zevkli süper bir animasyon izlemeyne cok şey kaçırır sonra dan izleyen ise nie bn daha önce izlemedim die üzülür bnden sölemesi =)10/10
filmi izleyeli baya bi oldu ama yorum yapmak anca aklıma qeldi :) çok sewimli arabaların birbiriyle buluştuqu, içinde dostluk,ask ve sewqininde yer aldıqı çok qüsel bir film..izleyin..:)
animasyon filmi sevenler için güzel bi film. buz devri daa iyiydi ama bu da güzel. izleyin. arkadaşlık,dostluk yine her zamanki gibi çok güzel işlenmiş
Cars.Arabalar.Namı değer McQueen.Sanırım son bir yıl içinde izlediğim en güzel ikinci animasyon filmiydi diyebilirim..İkinci diyorum,çünkü her zaman büz devri benim favorim olmuştur.Bu filmde bir kasabanın sosyal yaşantısını olabildiğince gerçekçi bir şekilde otomobillerle bize yansıtmışlar.Kasabanın ihtiyar inatçı arabası,kaportası dökülmüş yaşlı çekicisi,kendini beğenmiş yükselip alçalan arabası,kasabanın güzel porcesi avukat selly si,ve diğerleriyle bir bütün oluşturan kasabanın bu sakinleri,yaşam mücadelesinin yanı sıra bir birlerine olan bağlılıkları,ortak çalışmaları bence çok hoş olmuş.gerçekten izlemeye değer bir animasyon filmi.Uzun sözün kısası,ince elenmiş sık dokunmuş ve çok güzel esprileri olan bir yapım. Mutlaka izleyin diyorum.10 / 8