Şrek 3
    Şrek 3 hakkında görüşlerin ?

Ilknur K
    Ilknur K

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli idi. 10/8
    6OK
    6OK

30 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    valla birçok süreklli birbirinin aynı filmlerdense bu tip animasyonları tercih ederim... İlkini izlemek için küçük kardeşimi götürmüştüm sinemaya, diğerini de divz olarak izledim 2.side güzeldi ama aralarında ki fark seslerndrimede. Gerçekten de M.Ali ve O.Bayülgenle film daha bi güzel inşallah değişmeden yine onlar seslendirir...
    tarhansimsek
    tarhansimsek

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Tabiki hiçbir film bilmiyorum ki (Buna 11 oscarlı Y.Efendisi 3 dahil) ilk filmin tadını versin. Yine de karakter yapısı bakımından ve kurmacası ile bence 8 puanı fazlasıyla hak ediyor.
    iremma-gs
    iremma-gs

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Film yine çok eğlenceliydi gerçekten, ama tek hayalkırıklığı benim için eşeği bu filmde mehmet ali erbilin seslendirmiyo olmasıydı:( ama yine de serinin diğer 3filmi gibi güzel bir animasyondu, şreki seven herkese kesinlikle tavsiye ederim yani:)))
    ladyblue-87
    ladyblue-87

15 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    Shrek; ilk iki filmi ile favori listeme girmeyi başarmıştı. eminim ki bu filmde harika olacak...
    justin 2. filmde 'Sir Justin' olarak kendini göstermişti.. şimdi ise Kral Arthur olacakmış (en azından sesi ile :)))
    neyse sabırsızlıkla bekliyorum byess
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    shrek gerçekten oldukça başarılı bir animasyon serisi.zaten özellikle son yıllarda tavan yapan bu 3 boyutlu animasyonların hemen hemen hepsi beni güldürmeyi başarıyor,gerçekten çoğunu iyi yapıyorlar.bu üçüncü ve sanırım son filmde de bu değişmiyor fakat üçlemelerin büyük bir kısmında da görüldüğü üzere başarı ve kalite seviyesi ilk filmden sonra belirli bir oranda düşmeye başlıyor.özellikle ilk film konusu ve esprileri itibarıyla biraz daha öne çıkıyor.yine de shrek the third kendini rahatlıkla izleten ve serinin önceki filmlerini izleyenlerin olayı bitirmek için görmeleri gereken bir yapım.
    basakbilgi
    basakbilgi

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Shrek 3 ile gelenek bozulmamış; masalları, efsaneleri ve klişeleri yine yerin dibine batırıyor Shrek the Third. Yine gayet eğlenceli olmuş, yine kırıp geçirdi, yine bir animasyon harikası ve yine şapka çıkarıyorum.

Eşek ve ejderha çiftinin hibrit çocukları dehşetengizdi. (Osmanlının *öpeğiyim ondan Osmanlıca yazıyorum:))

FRP oynamakta olan iki çocuğa "Tamam aykırı olmak istiyorsunuz ama..." diyerek inceden inceye laf sokulması da hoştu.

Kötü masal kahramanlarının birleşip iyi masal karakterlerinden intikam almak istemesi fikri de orjinaldi.

Laf aramızda Amarıkalıların animasyon filmleri komedi filmlerinden daha komik oluyormuş:))

Shrek aslında marshmallow tadında dekonstruktivist bir masal çünkü bugüne değin alıştığımız birçok masal kalıbını altüst ediyor. Tabii bütün bu esprileri anlamak için er veya hatun kişinin engin bir evrensel masal kültürüne sahip olmasını gerektiriyor Shrek serisi. Elin ecnebisinden de bizim Keloğlan'a, Ali Baba ve 40 Haramiler'e, Deli Dumrul'a gönderme yapması da beklenemez ki canım, puhahaha:))
    redoxx
    redoxx

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Serinin en güzeli...
    echo20
    echo20

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    filmi beğendim ama ilk filmin tadı yok......
    oscar1895
    oscar1895

23 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    sinema tarihinin bu en iyi animasyonunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Sizin de belirttiğiniz gibi,umarım Bayülgen ve Erbil yine yaparlar seslendirmeyi!...
    SashaFierceBee
    SashaFierceBee

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    çok eğlendiğim bir animasyondu.beni epey güldürdü.tabi bunda seslendirenlerin de payı var.iyiydi küçük çocukların gürültüsü dışında.eğleneceğniz bir film.daha gitmemişlere iyi seyirler diliyorum eğleneceğinizi söylüyorum yani gidin!:)
    nefertitiseyda
    nefertitiseyda

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    süper bir film. ama ikincisinde daha çok gülmüştüm. bu da duygusal hoş hele uyuyan güzele bayıldım.
    Ceren S.
    Ceren S.

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Bence en az birinci ve ikinci film kadar güzeldi... Shrek severler kesinlikle bunu da kaçırmamalı =)
    wolkiwolki
    wolkiwolki

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    İlk ikisi kadar beğenmedim filmi, ama yine de eğlenceli.Ben İngilizcesini izledim ama bir de Türkçesi’ni izlemek lazım...Yorum yazan arkadaşlardan birinin dediği doğruysa Eşek karakterini Mehmet Ali Erbil seslendirmiyormuş. Eğer öyleyse hakikaten filmde birşeyler eksik olacak demektir zannımca : (((
    sheeter
    sheeter

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    ilk iki film kadar çarpıcı ve güzel olmasada izlerken eğlendirecek ve keyiflendirecek bir film.