Beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. oysa srek 1 ve 2 o kadar güzeldi ki bu son film çok yavan ve havada kalmış. Ne umutlarla gitmiştim oysa bu filme ama ne yazık ki 1 ve 2 kadar beğenemedim.
malesef kötü olmuş,izlerken of bitsede gitsem dedim serinin en kötü bölümü zaten gitgide grafik aşaga düştü malesef shrek büyüklerede çizgi flim animasyon kavramını bitirmiş.cocuklar elmetteki gülecektir
3. film bana göre tam bir hayalkırıklığı oldu. 1. ve 2. filmdeki başarıdan çok uzak, alalade, sanki yapmış olmak için yapılmış bir filmdi.. zaten eşeğin sesinin değişmesiyle ilk darbeyi aldık, senaryo etkileyici değil, espiriler komik değil, bir sürü masal kahramanını bir araya toplayarak uydurulmuş bir animasyondan fazlası değildi bu film bana göre.. Shrek serisine hiç yakışmadığını düşünüyorum..
tam bir fiyasko.salonda kimse filmden zevk alamadı ve keyifle gülemedi.onun yerine herkes önceki filmleri seyrederken pek rastlayamadığım küçük çocukları seyretti.böyle olacaksa bir daha çekmesinler bu filmi.