naked-soul
16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kocaman bir düşkırıklığı...sinemada başka bir film bulamadığımızdan mecbur shrek3’e girdik.serinin bence en berbat en sıkıcı filmi...çocukların bile izlerken esneyeceği bir film olmuş.son 20 dakikası da oılmasa filmden küfür ederek çıkacaktım ama neyse ki prenseslerin hapsoldukları yerden kaçışları çok kısa da olsa eğlenceliydi...
hayatımda izlediğim en sağlam animasyon!!kalite muhteşem!!bazı sahnelerde gerçekten kahkalar atarak güldüğümü biliyorum...filmi çocuk sürüsüyle izldim salonda we onların film sonunda ayağı kalkıp alkışlamaları filmin başarılı olduğunu ispat ediyo...
malesef kötü olmuş,izlerken of bitsede gitsem dedim serinin en kötü bölümü zaten gitgide grafik aşaga düştü malesef shrek büyüklerede çizgi flim animasyon kavramını bitirmiş.cocuklar elmetteki gülecektir
İlk ikisi kadar beğenmedim filmi, ama yine de eğlenceli.Ben İngilizcesini izledim ama bir de Türkçesi’ni izlemek lazım...Yorum yazan arkadaşlardan birinin dediği doğruysa Eşek karakterini Mehmet Ali Erbil seslendirmiyormuş. Eğer öyleyse hakikaten filmde birşeyler eksik olacak demektir zannımca : (((
film türkçe fragmanı çok güzek ama eşeğin sesini beğenmedim arkadaşlar.ama bunun dışında filmim güzel olacağına inaniyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
bence bu filim diğer iki filmin kalitesinde hatta daha bi le güzel zaten şrek serisi hem çocuklar hitap eden hemde büyükleren hitap eden bir filim bence bu şrek serisi animasyon olmasına rağmen bence bir filim kalitesinde ve komedi olarakta çok güzel bir filim herkese tavsiye ediyorum
boyle guzel animasyonları izleyince bazen neden 2000 li yılların cocugu degilim ki dedigim oluyor..shrek kesinlikle cok eglenceli ve buyuk emekler harcanmıs bir animasyon her karesinde de bu farkediliyor zaten..emegi gecenlere tebriklerimi iletiyorum,cocuklar hayal dunyanız adına cok sanslısınız..
Andrew Adamson’un yönetmediği ilk Shrek filmi,duyumlarıma göre kahramanlar büyüyüp-geliştiğinden dolayı üçüncü film daha dramatik olacakmış...Fragman süper,hele sakar ogremizin gemiyi yakması yok mu..Her ne kadar bu filmin getireceklerini meraklı Melo gibi beklesem de,getireceklerinin yüksek olacağı kesin,soundtrack’leri Justin Timberlake’in yapacağı da...
Shrek şimdiye kadar yapılan en iyi anmasyonlardan.İkincinin Oscar alamaması çok sinir bozucuydu.İnanılmaz Aile o kadar iyi değildi bence. Hiç değilse Shrek kadar veya Oscar alacak kadar iyi değildi.Ama yeni yapımları ve yapımcıları heveslendirmek amaçlı yapıldığına gerçekte Shrek'in Oscarlık olduğuna şüphem yok.Üçüncünün öyküsü harika ve sabırsızlıkla bekliyorum.