Bu filmi acımasızca eleştirenleri hiç mi hiç anlamadım.Bu kendi görüşüm ama filmde öğrenilmiş çaresizlikle ilgili çok önemli mesajlar vardı ve espriler de 1. ve 2.filme göre iğrençlik üzerine kurulu değildi.Film sıkıcı başlasa da öyle devam etmedi.Eşek-ejderha yavruları da çok beğendimm:))
tam bir fiyasko.salonda kimse filmden zevk alamadı ve keyifle gülemedi.onun yerine herkes önceki filmleri seyrederken pek rastlayamadığım küçük çocukları seyretti.böyle olacaksa bir daha çekmesinler bu filmi.
İlk iki bölüme nazaran Şrek 3’te umduğumu bulamadığımı söylemeliyim. Hatta gittiğim seans’ta çocuklar da müthiş derecede sıkıldı. Bir kere Şrek 3 haddiden fazla uzun bir animasyon için. İkincisi ilk iki bölümü kadar güldürmüyor, bunda en önemli yan etken bence Türkçe seslendirme kadrosunda M. Ali Erbil’in olmayışı. Çok fazla yan karakter mevcut ve filmde maalesef zaman zaman bu kopuklar oluşturmuş. Sanırım Şrek 3 bu serinin sonucusu, küçükler için üzücü olacak bu olay, ancak son bölümün fiyaskosuna baktığımızda bence sevindirci bir olgu.
Bu animasyon da tek bir sahne var hoçuma giden kurabiyenin hayatının gözünün önüden geçmesi. İşte Shrek 3 bence bu kadar. Fazla ağır oldu belki ama gerçekten boş. 1. tuttu, hadi 2. de tuttu bunu bir üçleyelim ama başka bir amacımız yok diyerek yapılmış espri anlayışından da tamemen yoksun bir animasyon. Hatta espri yapmaya çalışılırken fazlaca battıklarını da düşünüyorum. Anlayacağınız her zaman ki devam filmlerinin kaderini taşıyor Shrek de maalesef. Ama gene de ilk iki film hatırına 10 üzerinden değerlendirirsek 5 veriyorum.
Beklentilerimi tam olarak karşıladı dersem yalan söylemiş olurum. Çoğu arkadaşın dediği gibi ilk iki filmden düşük seviyede idi. Özellikle 2. bölüm olmasa idi vasat ötesi olurdu film.
Bir çocuk yuvasıyla beraber izlemiş olmama rağmen gerçekten zevk aldım.esprilerin inceliği bence sadece çocuklara yönelik olmadığının kanıtı..Bence İnanılmaz Aileden sonra en iyi animasyon filmi..
Film yine çok eğlenceliydi gerçekten, ama tek hayalkırıklığı benim için eşeği bu filmde mehmet ali erbilin seslendirmiyo olmasıydı:( ama yine de serinin diğer 3filmi gibi güzel bir animasyondu, şreki seven herkese kesinlikle tavsiye ederim yani:)))
fena değildi. yani 1 ve 2 daha iyiydi gibi geliyor bana. tek tük gerçekten güldüğüm sahneler dışında sadece gülümsetti. ama çocuklar için eğlenceli olduğu kesin. ve kurabiyenin film şeridinden akan hayatı ve kurbağa kralın son nefesleri hoş olmuş:)))