Şeytanın Avukatı
    4,6
    1986 Puanlama
    Şeytanın Avukatı hakkında görüşlerin ?

club35bucuk
    club35bucuk

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
    al pacino her yönüyle kendini kanıtlamıştı zaten bu filmde sadece mükemmellik nasıl tekrarlanır bunu bize gösterdi.
    ben görüntü yönetmeninin bu filmde başarısız olduğunu düşünüyorum birde düşününki bu filmi talkovski çeksin ben hayal bile edemedim
    blackwidow1983
    blackwidow1983

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Hollywood sinemasının 3 muhteşem ismi buluşturan harika bir başyapıt. Bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
    absent75
    absent75

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
    clasik,har,ka,muhteşem!!!sinema tarihinin sayılı filmlerinden oldugunu düşünüyorum.al pacino olmasaydı olmazdı ...
    teo-17
    teo-17

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
    İzlerken bünyede deprem etkisi yaratan,izlendikten sonrada artçı şokların devam ettiği müthiş bir film...9/10
    berceodabasi
    berceodabasi

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
    keanu reeves ı geçtim sadece alpacıno nun dev oyunculuğu için seyredilmesi gereken film..bir süre seytan olduğuna gerçekten inandım diyim..;)
    promethe-2
    promethe-2

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
    izleyen için herşey ortada zaten bi yorum yapmıyorum ben. yalnız filmin sonundaki şarkı ayrı bi güzel... zamanında baya bi aramıştım ben. filmin müziklerini James Newton Howard yapmış ama şarkı Rooling Stones’un Paint It Black’i merak edenlere duyrulur...
    emrekaplan
    emrekaplan

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    al pacinonun oyunculuk dehasını ortaya koyduğu filmdir..güzel senaryo ve oyuncularlada birleşince ortaya kült bir film çıkmıştır..kanımca al pacino diğer filmlerinde bu oyunculuğa yaklaşamamıştır..bundan sonrada yaklaşamaz..açıkçası tasavvur edemiyorum..
    wolkiwolki
    wolkiwolki

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Kaç yıl oldu ilk izlediğimden bu yana bilemiyorum ama, geçenlerde arşivime koymak için satın aldım ve almışken de tekrar izleyeyim dedim.Film yine kusursuz, yine muhteşem...Pacino ve Reeves yine harika.Theron ise her zamanki gibi büyüleyici :))İlk izlediğimden bu yana değişen tek şey benim de filmdeki Lomax karakteriyle aynı mesleğe dahil olmam ve bu sebepten filmin hikayesinde kimi yerlere 'hadi canım öyle değil' demem oldu.Ama zaten avukatlar örnek sadece, filmde anlatılan insan :))) O yüzden alınganlık göstermeyeceğim :)))
    uniqueparis
    uniqueparis

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    sonu süper bittii altın vuruşş yapmış yönetmen helal olsunn beğendim gerçekten.
    -umittheking
    -umittheking

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Guzel bir filmdi Al Pachino dan yine mukemmel bir performans...Hele sonu 5 dakikası muhteşem..
    anlatici-club
    anlatici-club

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    ql pqcinonun döktürdügü keane reevesin ezilmedigi gerçekten konusu itibariylede doyurucu bir film şeytanın avukatı sonuda çok güzeldi izleyin
    invinoferitas
    invinoferitas

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    film süper Al Pacino zaten süper izlenmeli tekrar izlenmeli
    thisrock93
    thisrock93

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    keanu abimizin güzel bir filmi
    by-bloody
    by-bloody

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    harika bi filmdi filmin can alıcı sahneleri hep erotik sahnelerdeydi bu bakıma biras biz bize mantığında izlenmesi gereken bi film ama 2 kişi bu kadar birbirini tamamlayarak aktörlük yapar
    ozdenaster
    ozdenaster

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bu filmi unutamam. Ona aşık olduğum film :) AL PACİNO :) Müthişti ve rüyama girmişti (Bu kısımda malesef filmden bahsediyorum) :)