mükemmel ötesi bir filmdi, uzun süre etkisinden kurtulamadım, içerisindeki diyaloglar harika.. gerçekten 20. yüzyıl insanını anlatıyor.. kibirde üstümüze yok ancak korkudan son bir incir yaprağını hep üzerimizde taşıyoruz..
Büyük usta Pacino ve genç yetenekler bir araya gelince işte böyle harika bir proje ortaya çıkmış. Filmde Pacino'nun oyunculuğu ve replikler hafızalara kazınıyor.
fazla söze grek yok gerçekten iyi bir film,çocukken izlemiştim ve uzun zaman dilimden düşürmedim.kalite kısaca.her ne kadar charlize therondan hazzetmesemde al pacino uğruna her film izlenir...
çok film izleyen biriyim ama ne zamandır film izlemiyordum. bu filmde al pacino olmasaydı ne olurdu bilmiyorum film biraz acayip yani biraz garip geldi pek bişey anlayamadım ancak son dakikalarında anlayabildim ama genel olarak film iyi. alpacino olmasaydı kesinlikle izlemezdim zaten
Al Pacino’nun en süper replikleri gerçekten de 'Vanity is my favourite sin.', 'Look, but don’t touch. Touch, but don’t taste. Taste, but don’t swallow!', 'He (God) just sits there laughing his fucking ass off, while you suffer.'.
Kurgu harika, oyunculuklar harika, yönetmenlik harika...Süper öykü, süper senaryo. Harika müzikler, nefis diyaloglar. İnanılmaz çekimler, müthiş bir atmosfer. Çok büyük bir film, başyapıt...
replikler muhteşem oyuncular muhteşem seneryo muhteşem dahan e diye bilirim ki (bir not bu filmi izledikten sonra al pacinonun bir insan mı şeytan mı olduğuna karar veremedim)