Bir film izlendikten sonra insana sorular sormayı başartabiliyorsa zaten o filmin kalitesini tartışmaya gerek bile yok.
İnsana Allahı sorgulatmaya kadar götüren,aslında Şeytan gerçekten doğru şeyler mi söylüyor diye düşündüren(çünkü Allah hakkında anlattıkları çok mantıklı)izledikten sonra herşeyi sorgulamaya başlayabileceğiniz bir film.
Özellikle final sahneleri çok güzeldi,nefesini tutmadan izliyor insan,konu çok güzel işlenmiş,oyunculuklara zaten kelimeler yetmez.
Gerçekten hayatımda izlediğim en güzel filmler arasında idi.
hayatım boyunca izlediğim en iyi film diyorum.bunu 1997 den beri söylüyorum :))ve bu filmin üstüne çıkan bir film daha henüz görmedim.Mutlaka izlenmesi ve arşivlenmesi gereken bir başyapıt
aslında oscar alması gereken bir filmdi. ama talihsizliği titanic le aynı dönem piyasaya çıkması oldu. bence film puanını hakediyor. arşivinizde mutlaka bulundurun
oyuncu seçimi ancak bu kadar iyi olur. kesinlikle çok iyi bir film. yalnız bu kadar açık saçık sahne olmasını yadırgadım.çoluk çocuk kötü etkilenebilir.gişe kaygısından mı bu yola başvuruyorlar acaba? müthiş bir final 10/9