Aldığı puanı kesinlikle hak etmeyen başlıbaşına bir klişe yığını. Puanına aldanıp kesinlikle izleme hatasına düşmeyin. Filmdeki tek güzel şey Hilary Duff kendisi:)
film ilk başladiginda klasik bi genclik filmi oldugunu sandim.ama konusu çok iyiydi oyunculuk konusunda ve seçiminde çok başarısız bir filmdi. herşeye rağmen izlenebilir
çok başarılı, eğlenceli ve tabii ki müzik dolu bir film olmuş. çok beğendim. özellikle müzikler çok güzel ve konservatuvar ortamı çok hoş işlenmiş. müthiş derecede orda olmayı istedim film boyunca. İzleyen herkese 'ben de konservatuvar okumak istiorum.' dedirtecek bir film. müzikseverlere kesinlikle tavsiye ediorumm !..
bu film hakkında ''Harika'' sıfatından başka bişey kullanamam Hilary Duff başlı başına bi sebep filmi izlememe zaten ya ne bilim harika bi film izleyin vakit kaybetmez ve pişman olmazsınız...!!!10/10
film biter bitmez interneti açıp fellik fellik "someones watching over me" ararken bulabilirsiniz kendinizi (zira ben öyle buldum) :) müzik tutkunlarına sesleniyorum bir an için bile olsa öyle bir ortamda bulunmayı hayal ederken bulabilrsiniz kendinizi (zira ben öyle buldum) ve son olarak beklentileri karşılayan hoş bir gençlik filmi olarak kalacaktır aklınızda (zira ben öyle umuyorum) iyi seyirler
ben bu filmi bayağı önce izlemiştim ve emin olun süper bir film.bence kesinlikle izlemelisiniz!.. hilary duff zaten muhteşem bende hayranıyım tabi.filmi izlerseniz emin olun çok memnun kalacaksınız.
bence buu film süperrrr çok duygusalll bir film ve bu filmde hayellerimizin peşinden gitmemiz gerektiği anlatılıyorrr izlemeye değerrr harika bir filmmmmmmmmmm s Ü p E r