Raise Your Voice
    4,2
    Raise Your Voice hakkında görüşlerin ?

09tekke
    09tekke

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
    hilary duff hayranlarının izleyeceği bir film.seslendirmeden çok şarkı söylüyo yani orjinal sesini duymak isteyenler alsın izlesin.pek hoşuma gitmedi.
    umtflz
    umtflz

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    hayatımda seyrettiğim en güzel filimlerden biriydi müzikleri harikaydı 10/10
    aslgvn
    aslgvn

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    güzel bi gençlik filmi.şarkılar fln da eğlenceli bi hava katıo.e güzel yani:)
    kadir503
    kadir503

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Aldığı puanı kesinlikle hak etmeyen başlıbaşına bir klişe yığını. Puanına aldanıp kesinlikle izleme hatasına düşmeyin. Filmdeki tek güzel şey Hilary Duff kendisi:)
    club35bucuk
    club35bucuk

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    film ilk başladiginda klasik bi genclik filmi oldugunu sandim.ama konusu çok iyiydi oyunculuk konusunda ve seçiminde çok başarısız bir filmdi. herşeye rağmen izlenebilir
    neptunsel
    neptunsel

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    çok başarılı, eğlenceli ve tabii ki müzik dolu bir film olmuş. çok beğendim. özellikle müzikler çok güzel ve konservatuvar ortamı çok hoş işlenmiş. müthiş derecede orda olmayı istedim film boyunca. İzleyen herkese 'ben de konservatuvar okumak istiorum.' dedirtecek bir film. müzikseverlere kesinlikle tavsiye ediorumm !..
    canavar-cocuk-53
    canavar-cocuk-53

1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bu film hakkında ''Harika'' sıfatından başka bişey kullanamam Hilary Duff başlı başına bi sebep filmi izlememe zaten ya ne bilim harika bi film izleyin vakit kaybetmez ve pişman olmazsınız...!!!10/10
    Çagla E.
    Çagla E.

30 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    film biter bitmez interneti açıp fellik fellik "someones watching over me" ararken bulabilirsiniz kendinizi (zira ben öyle buldum) :) müzik tutkunlarına sesleniyorum bir an için bile olsa öyle bir ortamda bulunmayı hayal ederken bulabilrsiniz kendinizi (zira ben öyle buldum) ve son olarak beklentileri karşılayan hoş bir gençlik filmi olarak kalacaktır aklınızda (zira ben öyle umuyorum) iyi seyirler
    dolunay1903
    dolunay1903

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Yer yer duygusal ama yer yer çok komik ailecek rahatlıkla izlenebilecek başarılı bir gençlik filmi olmuş.Hıllary Duff tek başına filmi sürüklüyor..
    burcuhazal
    burcuhazal

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    çok şeker bi film bence ve hilary duff bu filmde sölediği someone"s watching over me şarkısı da harika
    almad-a
    almad-a

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    ben bu filmi bayağı önce izlemiştim ve emin olun süper bir film.bence kesinlikle izlemelisiniz!.. hilary duff zaten muhteşem bende hayranıyım tabi.filmi izlerseniz emin olun çok memnun kalacaksınız.
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bence harika herkesin sevebilieceği türden bi film izlemeye değer
    cagladyy
    cagladyy

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    ben bu filmi çok beğendim tabi hilary duff hakkını vermiş doğrusu bide filmin sonunda söylediği "someones watching over me"şarkısı çok güzeldi...
    geg-2007
    geg-2007

10 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    bi film bu kadar mı güzel olur ya.. Hilary Duff la daha da güzelleşio.. herkesin izlemesi gereken bi film bnce
    busrag1992
    busrag1992

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    bence buu film süperrrr çok duygusalll bir film ve bu filmde hayellerimizin peşinden gitmemiz gerektiği anlatılıyorrr izlemeye değerrr harika bir filmmmmmmmmmm s Ü p E r