Çok çok çok güzel bir film. Hilary Duff’ın sesine ve kendisine hayran kaldığım film.. Baştan sona kadar sizi saran eğlendiren hüzünlendiren düşündüren nadir filmlerden.. Kesin izleyin.
Genelde böle müziklerin üzerine koyulan filmler çok güzel oluyor Söz ve Müzik gibi...Raise Your Vaice de gerçekten başarılı,romantik ve etkileyici bi filmdi 10/8
Ben hiç ama hiç begenmedim.Çok zayıf olmuş sanki klibinin uzun metrajlısı gibi iyi şarkı söyleyebildiğini göstermek için çekilmiş bir film bence.Çok daha iyi olabilirdi
hillary duff ancak böyle bir filme tam oturabilirdi yani filmini bulmuş diyebilirim.. izlerken çok eğlendim özellikle okuldaki keman çalan kızın keman çalışına bittim
filmde özellikle en cok hoşuma giden şey müziğe ve sanata karşı olan bakış açısıydı. film göz deil kulak dolduruyor kesinlikle.her sahnede güzel bi ses bi nota duymak mümkün.onun dışında basit bi hilary klasiğinden başka birşey değil.
ya ben hilary duff ı çok sevdiğim içişn mi yoksa filmler çok ii olduğu için mi bilmiyorum ama ben her filmini çooko beyeniyorum ve de bu en iyisi bence